Hogyan építsem le szolidan a "főnököm"?
A helyzet az, hogy viszonylag "friss husi" vagyok még a cégnél, ahol amúgy is kevés nő dolgozik, hát még fiatal... Az egyik magasabb beosztású férfi mostanában elég keményen udvarolgat. Állandóan azzal jön milyen csinos vagyok, meg milyen szép a pofim, és pofátlanul mindenki előtt szerelmemnek, meg drágaságomnak szólít, és a kollégák előtt hangoztatja, hogy nem bír betelni velem.
Egy nagy csajozógépről van szó egyébként, akinek ráadásul a menyasszonya ott dolgozik szintén magasabb beosztásban.
Nagyon kellemetlenül érint a dolog, mert egyrészt nem akarok alaptalan pletyka tárgya lenni, másrészt féltem a munkahelyem.
Leszögezném, hogy engem ez a pasi nem érdekel, bármennyire jó képű is, az ilyen fazonok számomra undorítóak.
Szeretném szolidan leépíteni, párszor utalgattam már rá, hogy a barátnője nem biztosan örülne ennek, ha hallaná, próbáltam nem figyelni rá, a baj az, hogy ettől még inkább beindul a vezérmű...
Valami tanács esetleg?
22/L
Szerintem esetleg úgy építhetnéd le, hogy azt mondod neki: "ha ennyire tetszem, hívj meg vacsorára vagy vigyél el moziba" és amikor azt mondja oké... tedd hozzá "remek, máris hívom a mennyasszonyod, hogy hátha velünk tart."
Valahogy próbálj arra utalni, hogy a mennyasszonya meg fogja tudni ezt az egészet.
Esetleg mondhatod még azt is. "Képzeld a minap összefutottam a mennyasszonyoddal a lift-ben és jót nevettünk azon, ahogy te itt udvarolsz nekem, és mondta is, hogy milyen eszközökkel szabadítana meg a férfiassgodtól, ha kikezdenél velem, de mondtam neki, hogy csak viccelődsz, bár igaz ami igaz, néha belepirulok. Őszintén szólva láttam rajta, hogy kicsit elszomorodott"
Persze nyilván ez a story nem igaz, de úgyse fog rákérdezni, mert akkor lebukik... ha meg rákérdez és utána visszamondja neked, hogy miért hazudtál, mondhatod, hogy csak felvázoltad a jövőt...
Ha már te is így írsz magadról, hogy: "friss husi vagyok",
akkor mit vársz a pasiktól???
Ezt sugárzod magadból!
Nem kellene talán kihívóan öltöznöd, viselkedned
és heherészned, a szexuális töltetű poénokon.
Egy nő TUD(!) olyan "gyilkos pillantást" küldeni,
ami bárkit leállít.
(Persze, de csak ha valóban akarja.)
Hát, ha neked a melegítőnadrág meg pulcsi szexuális, akkor legyen igazad...
Egyértelműen NEM próbálok ilyen jeleket küldeni, határozottan NEM óhajtok a munkahelyemen tetszelegni, oda dolgozni járok azért, hogy megéljek. Ennyi. Még csak különösebb barátságokba sem próbálok bonyolodni. Ilyen egyszerű. A "friss husi" pedig azért volt így, idézőjelesen írva, mert ezt mondják odabenn...
nyuszika, tapasztalatból mondom: félrehívod megmondod, hogy vagy megtanul tisztességesen beszélni veled, és nagy ívben elkerül, vagy a főnökének jelented hivatalosan a szexuális zaklatást
második körben ugyanez, de nem félrehívva, hanem nyilvánosan, hogy megszégyenüljön
harmadik kör a HR-igazgatónak, írásban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!