4 éve vagyunk együtt a párommal.2 évvel ezelőtt kiderült,hogy a megismerkedésünk óta,2 éven keresztül folyamatosan volt mellettem egy nője,aki nálam 15 évvel idősebb.Amikor megtudtam,esküdözött,hogy befejezi vele,ami állítólag meg is történt,de még mindig tartják napi szinten telefonon a kapcsolatot (állítólag csak telefonon).
Én viszont képtelen vagyok megbízni benne,mindenért gyanakszom,"ölöm magam",nem tudom kiverni a fejemből a gyanakvást.
Persze ha egyszer csalt volna meg,talán más lenne,de ő FOLYAMATOSAN csalt évekig.
Hogyan tudnám magamban ezt lerendezni és helyreállítani a bizalmat iránta?
Fogalmam sincs, én sehogyan nem tudnám. Mert ez az ember képes volt éveken keresztül csalni ÉS a szemedbe hazudni. Itt nem arról van szó, hogy ő szegény milyen rendes és te mégse bízol benne, EBBEN AZ EMBERBEN NEM LEHET BÍZNI. Megmutatta az évek folyamán. Nagy bolondság lenne egy ilyen után ismét megajándékozni a bizalmaddal.
2010. jún. 26. 09:49
2/12 anonim válasza:
Te tényleg ennyire hülye vagy? Ezek után vele maradsz? Akkor csak gratulálni tudok ahhoz, hogy megszületett egy újabb párkapcsolatfüggő rabszolga, aki egyedül képtelen az életre, ezért inkább bevállalja, hogy porig alázzák, sőt az aki elvileg szereti. Sok sikert "a második" szerepéhez!
2010. jún. 26. 09:51
3/12 anonim válasza:
Szia.
Én azt ajánlom neked hogy SEHOGY!!!!!
Az én exemnek 1 hónapig volt mellettem kapcsolata, megbocsájtottam, 2 hónapra rá megint megcsalt.
Ennyit értem el vele.
Ő is esküdözött égre,földre, letérdelt, még tán sírt is...
És még telefonál is a nővel?:O
Hülyének nézeted magad, ott fog megcsalni ahol tud...
Ha neked ez kell, hát Te tudod, de én tapasztalatból mondom, aki egyszer megteszi és így megbocsájtod, az utána is megteszi.
2010. jún. 26. 09:55
4/12 anonim válasza:
Én nem értem,miért akarnál még bízni benne? Én már rég elhagytam volna. Ha csak egyszeri félrelépésről van szó,az még TALÁN megbocsájtható,de így,h 2 éven át csalt...én meg se próbálnék bízni benne,hanem repülne,hogy a lába se éri a földet. ÉS még tartja is vele a kapcsolatot? hát elég fura...
szerintem egyértelmű,hogy dobd ki.
2010. jún. 26. 09:57
5/12 anonim válasza:
Nekem a 2 év nőzés mellettem már bőven elég lett volna, hogy HAGYJAM A CSUDÁBA... Bizalom felépítése EZEK UTÁN ? No, nálam ilyen nem létezik...
2010. jún. 26. 10:00
6/12 anonim válasza:
Sehogy, ezek után soha nem fogsz bízni benne, és jól is teszed! És még tartja vele a kapcsolatot? Ne haragudj, de te miért nyelsz le mindent, miért tűrsz el mindent, amikor így megaláztak? Ha akarod, rendezd le magadban, de butaság lenne megbízni benne.
2010. jún. 26. 10:11
7/12 anonim válasza:
Csak egyet érteni tudok azt előttem szólókkal. Minél előbb szabadulj meg tőle. Sose lesz már meg az a bizalom benned, így pedig felesleges. Csak elpocsékolod az idődet egy ilyen alakra, aki hazudik és megcsal. Majd jön egy új, aki megérdemli a bizalmat!
2010. jún. 26. 10:14
8/12 anonim válasza:
Gratulálok a KÖVETKEZŐ válaszadónak. "párkapcsolatfüggő rabszolga, aki egyedül képtelen az életre, ezért inkább bevállalja, hogy porig alázzák, sőt az aki elvileg szereti. Sok sikert "a második" szerepéhez!" Itt van az IGAZSÁG!!!
2010. jún. 26. 10:25
9/12 anonim válasza:
Rúgd ki! Folyamatosan csal még mindig. Ez azért biztos, mert még telefonon beszél a nővel.
2010. jún. 26. 10:40
10/12 A kérdező kommentje:
Jaj.Az a baj,hogy így,kommentben nem lehet elmondani,mi a gyökere ennek a kapcsolatnak,de egy ördögi kör,egy olyan kátyú,amiből nem lehet kimászni.Tudom,hogy csal most is.Nagyon hosszú történet.Nem vagyok kapcsolatfüggő,nem azért vagyok vele még mindig.Nagyon fájdalmas ez az egész.
Nagyon köszönöm a válaszokat,mindenkit felpontoztam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!