Hogyan építsem fel újra a bizalmat?
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt a párommal.2 évvel ezelőtt kiderült,hogy a megismerkedésünk óta,2 éven keresztül folyamatosan volt mellettem egy nője,aki nálam 15 évvel idősebb.Amikor megtudtam,esküdözött,hogy befejezi vele,ami állítólag meg is történt,de még mindig tartják napi szinten telefonon a kapcsolatot (állítólag csak telefonon).
Én viszont képtelen vagyok megbízni benne,mindenért gyanakszom,"ölöm magam",nem tudom kiverni a fejemből a gyanakvást.
Persze ha egyszer csalt volna meg,talán más lenne,de ő FOLYAMATOSAN csalt évekig.
Hogyan tudnám magamban ezt lerendezni és helyreállítani a bizalmat iránta?
2010. jún. 26. 09:44
11/12 anonim válasza:
A körülményeket nem ismerjük!
Én megállapodnék vele, hogy mától közös érdekből együtt élünk, de te jobbra, én balra...
12/12 A kérdező kommentje:
Nem élünk együtt.Ezért tud lavírozni.De nagyon sokat segítettek a válaszok,rend lett a fejemben talán.Jaj de fáj ez az egész.Senkivel nem tudom megbeszélni.
2010. jún. 26. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!