Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan építsem le udvariasan, hogy ne meneküljön el mellőlem?
Figyelt kérdés
A múltkor odajött hozzám edzés közben egy srác, számot cseréltünk, és felhívott, úgy néz ki komolyan érdeklődik. Viszont nekem van barátom, akit imádok, és csak őt akarom. A kérdésem, hogyan mondjam meg udvariasan a másik srácnak, hogy van párom, de edzhetünk közösen, és nem akarom, hogy azért elmeneküljön előlem, mert nem járhatunk.2011. szept. 28. 18:53
2/10 anonim válasza:
Ez az ő érzelmeitől függ, nem a te udvariasságodtól.
3/10 anonim válasza:
Mondjuk mikor elkérte a számod kellett volna mondani... Nyilván nem azért akar veled edzeni, mert senki más nincs az edzőteremben akivel tudna...
4/10 anonim válasza:
Egyáltalán minek adtad meg neki a számodat? Mit gondoltál mit akar?
5/10 A kérdező kommentje:
Nem akartam olyan nagyképűnek tűnni, hogy "Nem adom meg, mert van barátom, és ezért szóba sem állok más fiúkkal..."
Lehet, hogy klisés duma: Miért nem lehet a fiúkkal szimplán barátkozni?
2011. szept. 28. 19:02
6/10 anonim válasza:
Lehet barátkozni, de ahhoz nem kell a számodat megadni, szerintem. Elég egyértelmű hogyha elkéri a számodat, akkor talán többet is akar...
7/10 anonim válasza:
Bárcsak minden lány ilyen lenne mint te. Legtöbben most azt mondanák neked hogy egyszerűen mond meg neki hogy "szevasz". Viszont te foglalkozol az Ő érzelmeivel is. Próbáljátok megbeszélni, hagyd hogy előbb ő mondja el mit érez akkor észre fogod venni mennyire erősek az érzelmei és azokhoz viszonyítva tudsz majd válaszolni. Sok sikert :) 20/f
8/10 anonim válasza:
Nem tudom mit vagytok úgy kiakadva azon hogy megadta a számát. Nekem is vannak lány ismerőseim akiknek megvan a száma pedig barátjuk van. Legyetek már egy kicsit lazábbak emberek
9/10 anonim válasza:
Nem kellett volna megadni a számodat.
10/10 anonim válasza:
Mond meg neki,hogy nem akarsz tőle semmit csak barátkozni.Ha randira hív ne mondjál igent.Ha ajándékot ad ne fogadd el.Ha bárhova hív ne menj vele majd észre veszi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!