Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan építsem le udvariasan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan építsem le udvariasan, hogy ne meneküljön el mellőlem?

Figyelt kérdés
A múltkor odajött hozzám edzés közben egy srác, számot cseréltünk, és felhívott, úgy néz ki komolyan érdeklődik. Viszont nekem van barátom, akit imádok, és csak őt akarom. A kérdésem, hogyan mondjam meg udvariasan a másik srácnak, hogy van párom, de edzhetünk közösen, és nem akarom, hogy azért elmeneküljön előlem, mert nem járhatunk.
2011. szept. 28. 18:53
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
azért csak kapd be neki!!!!
2011. szept. 28. 18:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez az ő érzelmeitől függ, nem a te udvariasságodtól.
2011. szept. 28. 18:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk mikor elkérte a számod kellett volna mondani... Nyilván nem azért akar veled edzeni, mert senki más nincs az edzőteremben akivel tudna...
2011. szept. 28. 18:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán minek adtad meg neki a számodat? Mit gondoltál mit akar?
2011. szept. 28. 19:00
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem akartam olyan nagyképűnek tűnni, hogy "Nem adom meg, mert van barátom, és ezért szóba sem állok más fiúkkal..."

Lehet, hogy klisés duma: Miért nem lehet a fiúkkal szimplán barátkozni?

2011. szept. 28. 19:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet barátkozni, de ahhoz nem kell a számodat megadni, szerintem. Elég egyértelmű hogyha elkéri a számodat, akkor talán többet is akar...
2011. szept. 28. 19:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Bárcsak minden lány ilyen lenne mint te. Legtöbben most azt mondanák neked hogy egyszerűen mond meg neki hogy "szevasz". Viszont te foglalkozol az Ő érzelmeivel is. Próbáljátok megbeszélni, hagyd hogy előbb ő mondja el mit érez akkor észre fogod venni mennyire erősek az érzelmei és azokhoz viszonyítva tudsz majd válaszolni. Sok sikert :) 20/f
2011. szept. 28. 19:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit vagytok úgy kiakadva azon hogy megadta a számát. Nekem is vannak lány ismerőseim akiknek megvan a száma pedig barátjuk van. Legyetek már egy kicsit lazábbak emberek
2011. szept. 28. 19:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellett volna megadni a számodat.
2011. szept. 29. 15:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki,hogy nem akarsz tőle semmit csak barátkozni.Ha randira hív ne mondjál igent.Ha ajándékot ad ne fogadd el.Ha bárhova hív ne menj vele majd észre veszi magát.
2011. szept. 29. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!