Kezdek belehülyülni. Én vagyok a maradi? Fontos
Szóval..
Másfél éve vagyunk együtt a barátnőmmel.
Tudom nem nagy év,de a mai fiatalságban szerintem ez már nagy szó.
Én 18 éves vagyok,a a barátnőm 16.
Mostanában egyre többet veszekszünk.Nem tudom mi lehet az oka.Próbálok többet nyelni,szinte mindent elengedek neki,csakhogy a veszekedést elkerüljük.
Rengeteg barátot feláldoztam a lányért,hogy vele lehessek.
Amióta gimibe jár,bekerült az "elitbe".
Szóval akik hétvégenként cserélik a pasijukat,össze-vissza dugnak bolondítják a pasikat.(Nem vagyok maradi,otthonülő,szoktam inni,berúgni,de azért engem irritál hogy ilyenekkel lóg)
Főleg,hogy az uncsija is ilyen,egy suliba járnak.
Legutoljára dicsekedett hogy 13 fiúval smárolt szombaton.
A barátnőmet én nem szoktam visszatartani bárhova engedem,nem állok az útjába.Anno egyet kértem,hogy a szomszédommal ne nagyon haverkodjon mivel nagyon nem vagyunk jóban velük.
Erre,pár napja azt mondta,hogy jó lett volna,azon a házibulin lenni szilveszterkor.Holnap az ő koncertjükre fog menni.
Pedig csak ennyit kértem.Ő mindig duzzogott anno,hogyha egy lány rám köszönt is.Mára elég kevés csaj barátom maradt,és ez teljes mértékben az ő hibája,amit nem sajnálnék,ha a kapcsolatunk megfelelő lenne,de nem az..
Én nem vele járok egy suliba,de egy közös ismerősünk(!!), mondta hogy sok a fiú körülötte.(Ezt a barátnőmnek).Én erre sem szóltam semmit,de amikor már egy 2. is mondja (ő nekem)az egy kicsit bosszantó.
1 hete,azt mondta,hogy szabad akar lenni,és hogy legyen nyílt kapcsolat.Nálam ez a szabad megcsalást jelenti.
Szerintetek van értelme ennek a kapcsolatnak?
Igaz,utána visszavonta,azzal az indokkal hogy hiányoznék neki..
Ha vége lesz belebolondulok,ezért halasztgatom a szakítást.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Szerintetek szeret és csak én gondolom úgy hogy "még" tartaléknak jó vagyok?
De megbecsülnélek én téged.. :( kezemet összetenném, ha most olyan lenne a barátom, mint te, és nem olyan, mint a barátnőd...
17L
Köszönöm a rengeteg választ!
Tényleg.
Még gondolkozom rajta..
Remélem sikerül mindent a megfelelő kerékvágásba tennem:)
Még egyszer köszönöm!
(Mindenkinek zöld gombot nyomtam,kivétel egy ember,de neki is félig hasznosat.)
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 01-31 15:50
Életemnél is többet jelent(ett) nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!