Ha el akarnál tűnni pár napra, hová mennél?
Én kissé antiszoc vagyok...
Most vettem egy telket a világ végén (Pest megye, hegyen, erdőben, legközelebbi szomszéd 800m-re...) van rajta egy kis ház, na én oda mennék... ott senki soha nem találna meg :)
:D
13.45 lennék.
Azért k.váz le az anyád, mert most sem tanulsz, ehelyett csak a fiúzáson jár az eszed, lopsz az anyádtól, csavarogsz, képes lennél Pestig szökni, hogy büntesd őket, akármekkora bajba kerülsz, de arra nem vagy hajlandó, hogy összekapd magad a suliban, és otthon meghúzd magad, hátha nem lesz veszekedés.
Gondolom, otthon is ez stílus a divat, akkor kölcsönösen megy az adok-kapok, te se Édesanyámnak szólítod, és el se hagyta még a szád a kérem szépen- köszönöm szépen.
Akkora marha nagy az öntudatod, hát ne menj haza.
Ez a dedóban is ciki: addig toporzékolni, amíg megkapod amit akarsz és úgy alakul minden, ahogy neked tetszik.
Egyébként annyira csicska vagyok, hogy engem pl. szeretnek, és dicsérni szoktak.
Egyetemen tanulok, és nem kellett soha "elmennem gondolkodni" a félévi bizonyítvány osztás környékén.
A barátom is imádják. Az ő szülei meg engem. Nem sokára összeköltözünk.
Hát igazad van... ki is vagyok én hozzád képest?
13.45
Csak azért is.
Én jól szórakozom rajtad. Nekem mindegy, hogy viszed a bőröd a vásárra.
Arra meg még nem válaszoltál, ha reggeltől egész idáig itt ültél a GYK-n, akkor mikor tanulsz?
Nem csodálom, ha buktál fél évkor, ahhoz tanulni is kéne, és ha megbuksz, ne csodáld, ha kapsz az anyádtól. Meg nem enged pasizni.
Jajj, te szegény...
Majd meglátjuk, ki lesz a csicska, mikor a pénztárban húzogatod az árukat vagy takarítod a WC-ket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!