Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhatároztam, hogy egy időre...

Elhatároztam, hogy egy időre eltűnök. Hol vannak Budapesten éjszakai menedékhelyek, esetleg olyanok, ahol 1 hétig ellehetnék?

Figyelt kérdés
Anyám ma kerek-perec megmondta, hogy nem hajlandó tovább bámulni a pofámat. Találtam egy tízezrest, el is dugtam, az elég, hogy jegyet vegyek magamnak Budapestig. Neten olvastam nemrég, hogy vannak ilyen krízisszállók, tudna valaki ajánlani egyet? És hogy jutok oda a Keletiből? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat, kérlek, ne kérdezzétek a részleteket, sürgős! El kell mennem most! (1-2 hétre szeretnék eltűnni max.)
2011. jan. 20. 10:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Na ja kaja meg minden nélkül...eleve az már egy vagyon ha el akarsz jutni Bp. egyik pontjából a másikba.
2011. jan. 20. 10:38
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:35

Ja, egész addig, amíg egy csapat büdösbogár nem veszi körbe, hogy "adjon egy cigit", és még örülhet, ha csak kirabolják.

Nem olvastok újságot?

2011. jan. 20. 10:53
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Tekintettel arra, hogy iskola időben itt tobzódsz, meg se kérdem, mi volt a baja anyádnak.

Most osztják a félévi bizonyítványt, ha jól tévedek.

Igazad van, az utcán, csövesek közt jó helyed lesz, nem kell tanulni, rendet rakni, nem kell dolgozni, és lesz..ják, mit csinálsz, kivel kefélsz, mennyit iszol. Jó lesz neked ott is.

Csak azt akarom kérdezni, ha most meglopod anyád, elszöksz, őt is bajba sodrod, rátok száll a gyerekvédelmis, mégis mi a jó büdös francra számítasz, mikor két hét után hazafáradsz mocskosan, tetvesen, kirabolva, piától, hányástól, húgy-szar szagúan bűzölögve?

Szerintem akkora verést még nem éltél meg...

Akinek ez könnyebb, mint napi fél órát tanulni, fél órát segíteni a házimunkában, és kussban lenni, ha nem kéne megszólalni, az meg is érdemli.

2011. jan. 20. 10:59
 24/28 anonim ***** válasza:
én legalább a kérdésre válaszoltam...
2011. jan. 20. 11:05
 25/28 anonim ***** válasza:
89%
én 15 éves koromban elszöktem otthonról,csöveztem,loptam,ha hazavittek a rendőrök,akkor újra. anyám ütött-vert, megalázott,pedig jó tanuló,rendes gyerek voltam. sokat kallódtam az utcán ezek után,nagyon nehezen,munka mellett fejeztem be a gimnáziumot,és 25 éves koromra szedtem úgy-ahogy össze magamat érzelmileg és erkölcsileg. nagyon sokszor kerültem veszélybe,sokszor kellett olyat tennem,amit nem akartam,sokat éheztem és fáztam. az első néhány megszökés után már otthon nem volt helyem,nem dobtak ki,de nem kellettem,és 18 évesen végleg mennem kellett. a hajléktalanszállókra be se engedtek. a gyivihez is hiába fordultam,hetekig tartott volna az eljárás,addig vissza kellett volna menni anyámékhoz. mostanra-eltelt húsz év-már jó körülmények között élek,szerető társam van,és anyuval is kibékültem,de megspóroltam volna 10 kegyetlen évet,ha akkor kicsit tűrök és nem az egóm vezérel. próbálj kitartani,emlékszem,állati nehéz,de szükséged van rá,hidd el,még gyerek vagy és a világ rohadt brutális. ha végképp nincs hová menned,szívesen látlak nálam,de nézz magadba,hátha van más megoldás.
2011. jan. 20. 11:55
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Még aludj rá egyet, és utána próbáld megkeresni a helyi családsegítőt, az iskolában valakit akiben megbízol, esetleg egy telefonos segélyszolgálatot. De bosszúból meg egy tízezressel ne indulj a világba, mert még nagyobb bajt lesz.
2011. jan. 20. 12:46
 27/28 anonim ***** válasza:

Szia! Válaszolj, itt vagy még?

A problémák elől elfutni nem tudsz, mert akárhova mégy, azt magaddal viszed a szívedben és az eszedben.

Biztos van nagyi, vagy egyéb rokon, akit megkérhetsz, hogy segítsen rendbehozni a kapcsolatot a mamával.

2011. jan. 20. 13:37
 28/28 anonim ***** válasza:
Én is aggódom, hogy mit csinál végül....jelentkezz...
2011. jan. 20. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!