Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A te pasid mennyi idősen...

A te pasid mennyi idősen szerzett jogsit? Már én érzem hülyén magam, ez gáz?

Figyelt kérdés

az o.társnőim pasijának van kocsija és mindig értük jönnek...már irigylem őket.

az én pasim 20éves és nincs jogsija majd most fogja csinálni az 1.fizujából.

a csajok meg állandóan verik a nyálukat, h ők menők mi meg hévezünk o.O

2011. jan. 18. 17:20
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
És aztán?Nekem már 2 éve van jogsim,a páromnak még nincsen és mégsem érzem kellemetlenül.Mellesleg azért nincsen neki,mert a szülei nem tudnák finanszírozni,így se olcsó mulatság az egyetem,még államilag finanszírozott módon sem.Majd ha lesz annyi pénze ösztöndíjból,tartalékból,akkor le fog vizsgázni.Engem egyébként nem zavar ha nem lesz neki még pár évig,csak azt szeretném,hogy majd legyen.
2011. jan. 18. 18:46
 32/37 anonim ***** válasza:

Párom 27 és nincs jogsija. Tervezi, de majd később.

Én meg BKV-zok és Volán buszozok, másfél órát már 5 éve, de megéri, mert szeretem és nem ezen múlik a kapcsolatunk.

21/L

2011. jan. 18. 19:51
 33/37 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok, de azért válaszolok. Amikor megismertem a barátnőmet, nem volt jogsim, nem is gondoltam rá, közbe lett jogsim, majd 1 év múlva autóm is (saját pénzből mind a 2) de sosem mentem érte a sulijához, ritkán használom a kocsit, csak ha nagyon szükséges. Mivel én vettem, én tartom fenn, akkor is nagyon vigyázok rá.

19/f

2011. jan. 18. 20:17
 34/37 anonim ***** válasza:

Igen gáz, de nem a jogsi hiánya, hanem a Te gyerekességed.

Ahelyett, hogy a barátodnak akarnál megfelelni, az zavar, hogy a barátoddal nem tudsz megfelelni a barátnöidnek.

Ezt nevezik hamis megfelelési vágynak.

Egyszerre vagy szánalmas és gyerekes.

Ezek alapján 17 alatt kell lenned.

Ámen

2011. jan. 18. 20:42
 35/37 anonim ***** válasza:

Öcsém 17 éves, és van jogsija.

Nyári sztori:

Odaadtam neki hétvégére a kocsimat, hogy azzal menjen szórakozni, ne legyen buszhoz kötve. Elment az egyik helyi diszkóba (ahol egyébként be is szokott segíteni ezt-azt), és a pultos csajjal beszélgetett. Odament hozzá egy kiscsaj, és elhívta táncolni. Öcsém el is ment vele. Aztán egyszercsak megjelent a csaj barátnője, és megkérdezte a csajtól, hogy "legalább kocsija van?" Erre a csajszi: "Mitsubishivel jött!"

Szegény öcsém köpni-nyelni nem tudott, hogy volt képe a csajnak megkeresni őt a nem kis létszámú szórakozóhelyen, csak azért mert egy Mitsuval ment oda.

A csaj nem kicsit le lett pattintva -.-

Kérdező, ne legyél gyerekes, ha fontos Neked a pasi, akkor Ő legyen a fontos, ne az, hogy van-e jogsija, vagy mit tart "menőnek" a közvélemény.

2011. jan. 18. 21:46
 36/37 anonim ***** válasza:

hány éves lehetsz? 13??

szánalmas a gondolkodás módod.hülye pi-csa...

2011. jan. 18. 22:29
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

ma 21:46

Ez nagyon nagy:D

De sajnos ez az igazság.

Velem is volt hasonló. Volt egy 750-es bmw és egy transit anyámnak. Egyszer egy csaj csak a kocsi miatt közeledett Én meg megleptem a nagy Transittal a következö buliba menet:D Kicsit leégette magát, mert beharangozta, hogy mit fogott, Nekem meg nem gáz az sem ha egy libaszaros skodával megyek:D

2011. jan. 18. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!