A te pasid mennyi idősen szerzett jogsit? Már én érzem hülyén magam, ez gáz?
az o.társnőim pasijának van kocsija és mindig értük jönnek...már irigylem őket.
az én pasim 20éves és nincs jogsija majd most fogja csinálni az 1.fizujából.
a csajok meg állandóan verik a nyálukat, h ők menők mi meg hévezünk o.O
te nagyon buta vagy :S
nem értem hogy ez miért számít menőnek
és amúgy meg kit érdekel, hogy a csajok ilyen kis ostobák, hogy erre verik a nyálukat?
legalább nem fog a pasid közlekedési balesetet okozni.
1. Nekem van jogsim kb 3, 3 és fél éve, pedig még csak 20 vagyok. Még sem veremn a nyálam. Mondjuk én motorban utazom:D De sztem nem attól jó valaki, hogy kocsija van. Én pl sokkal jobban szerettem kimenni bnőmhöz, mint hogy bepattanok kocsiba azt elhozom. Másrészt amikor mondják, hogy motorral nem lehet fuvarozni, arra azt mondom, hogy kocsival meg nem lehet kikerülni a dugót.
Szal ne az legyen a célpont, hogy van e kocsija vagy nincs. Valaki nem teheti meg, hogy jogsija legyen. Akkor ő most kevesebbet ér? Nemáááááá
A bringásfiúknak jobb fenekük van! A békávézós változó fittségű, de az autósok meg előbb-utóbb elhíznak.
;-)
Inkább bringás pasit keress!
ne foglalkozz másokkal.
A barátomnak sincs kocsija se jogsija.. még sem érdekel.. habár ő átment az elsősegélyen meg a kresszen csak a forgalmin bukott meg kb 1 éve és nem tervezi hogy ujra elkezdje.. és 19 éves.. szóval nyugi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!