Élettársi kapcsolatban, közösen szerzett autó?! Bővebben lent .
Nagyon korán 15 évesen kerültem össze a párommal.
Összeköltöztünk (akkor ő 27 éves volt).
Mi minden pénteken adunk fel lottót , ez így volt 2006.11.10.-én is !Akkor én 17.éves voltam , de mivel rokonok dolgoznak a postán , mindig én adtam fel a lottót , mert a párom dolgozott . Ekkor nyertünk egy autót , ami a mai napig is megvan .És mivel még nem voltam nagykorú így a párom vette át a kocsit, s az ő nevére is került !
Most azt mondja ha elhagyom , nem vihetem el hiszen az ő neve szerepel a forgalmiban .
De azt az autót én nyertem , tudom hogy ezt visszafordítani már nem lehet , de mit tudok tenni hogy kifizessen az autóból ??
De mivel én szakítani szeretnék vele , ezért szeretném megkérdezni hogy az autó közösen szerzett vagyon ugye, akkor az autó fele engem illet ??,
Bocsánat ha kicsi össze vissza írtam , de kiscsit ideges vagyok :S . Idén már 5 éve hogy együtt vagyunk (még) !
Köszönöm a válaszokat.
Ezen elgondolkodtam,fogós kérdés!
A választ sajna nem tudom de kívánom hogy vihesd a felét,mert jogosan mgillet!
Nem értek hozzá, de tanuk talán tudják bizonyítani, a szülők, ismerősök, nagyszülők, barátok. Esetleg valami feljegyzés, mondjuk egy albérleti szerződés, amin mindkettőtök neve szerepel. Vagy bármi ami arra utal, hogy nektek már 5 éve közötök van egymáshoz.
Nem szép, hogy így akar zsarolni,és öt év után tényleg közös tulajdon az autó.
Nos igen 5 éve élünk együtt , egy lakcímen .
Cs.... Kossuth 55. Ő is És Én is !
Ő költözött hozzánk . Mivel anyum 300km -re lakik , Fater vette nekem egy elég szép házat , és ennyi volt apai kötelessége . De 5 éve élünk együtt , és nagyon sok ember sőt mindenki tudja hogy együtt élünk , és hogy a kocsit én nyertem ! Köszönöm akkor ügyvédhez fordulok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!