Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol találhatnék valakit aki...

Hol találhatnék valakit aki 1-2 órára szabad lenne autó műszakijával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Miskolcon lakom.Most tanulok az iskolában az autó mechanikájáról.Sajnos a családomban már nincs autó aki pedig lenne messze lakik.

Ezért gondoltam írok ide.Annyi lenne az egész megnézném/tanulmányoznám az autó összetételét a való életben.Persze nem ingyen.

2009. szept. 10. 13:02
 1/9 anonim ***** válasza:
17%

Szét is szednéd???

:DD

2009. szept. 10. 13:24
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon szívesen segítenék, persze ingyen, közlekedési gépészmérnök vagyok, de nagyon messze lakunk egymástól (Gyömrő, Pest-megye) Ha úgy gondolod, hogy NET-en keresztül működik, akkor írjál nyugodtan.

Az első válaszoló amúgy egy jó nagy tahó.

2009. szept. 10. 13:29
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Az előttem szólóhoz én is csatlakoznék minden tekintetben, csak én Pest megye másik részéből írok... Ha az segít neked, hogy kamerával, vagy bármi mással autóalkatrész, sőt azt hiszem, hogy még kisvasúti mozdony is le van filmezve nálam, akkor azzal szívesen segítek. Mellesleg van egy Miskolci ismerős megkérdem, hogy hozzájárulna-e ilyenhez ott, de a választ inkább mailen írnám meg, úgyhogy keress fel mailben. Tehát a videó akkor is él, hogyha a miskolci kapcsolatom nemet mond.

Ha bármelyik érdekel, csak szólj. (Azért mondtam a hasonlóságot, mert én meg közlekedésmérnökséget tanultam, illetve a gépész rész az érdeklődési körömben van)

2009. szept. 10. 14:19
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
13:29 meg egy nagy savanyujóska
2009. szept. 10. 16:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Az itt talált videók úgy gondolom, sokat segíthetnek!

[link]

2009. szept. 10. 17:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Ne felejtsd el megnézni a "hasonló videók" alatti részt se!

[link]

2009. szept. 10. 17:27
 7/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon rendesek Vagytok igazán,de marakodni felesleges!

Megnéztem a linkeket és lementettem. :)

Köszönöm szépen őket.

2009. szept. 10. 21:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom pontosan mire gondolsz, én nem vagyok autószerelő, de annyit tudnék segíteni hogy felnyitom a motorháztetőt, meg megnézed az autót, szétszedni gondolom nem akarsz semmit, egy turbodiesel autónak tudnám elmondani a részeit nagyjából. És Miskolcról vagyok.
2009. szept. 10. 21:55
 9/9 anonim ***** válasza:
21:55 vagyok. Írjál nyugodtan e-mailt és egyeztetünk egy időpontot, pár hasznos dolgot el tudok mondani az autóról.
2009. szept. 11. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!