Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A te pasid mennyi idősen...

A te pasid mennyi idősen szerzett jogsit? Már én érzem hülyén magam, ez gáz?

Figyelt kérdés

az o.társnőim pasijának van kocsija és mindig értük jönnek...már irigylem őket.

az én pasim 20éves és nincs jogsija majd most fogja csinálni az 1.fizujából.

a csajok meg állandóan verik a nyálukat, h ők menők mi meg hévezünk o.O

2011. jan. 18. 17:20
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
50%
"aki jómódban nőtt fel nem fog egy csóróval járni" te se vagy felszínes....jézusom,milyen felfogás ez?nem a középkorban vagyunk....a kapcsolatnak a szerelemről,szeretetről kéne szólni,nem ilyen dolgokról...úristen..hihetetlen,hogy még most is létezik kasztrendszer.....
2011. jan. 18. 17:42
 22/37 anonim ***** válasza:
én 24 éves lány vagyok, 17 éves korom óta van jogsim, de kocsim nincs. A barátom 23 éves és nincs jogsija, ettől még boldog a kapcsolatunk. De ha neked az a lényeg, hogy van e jogsija, és cikinek érzed mások előtt, hogy nincs neki akkor elég sekélyes vagy.
2011. jan. 18. 17:42
 23/37 anonim ***** válasza:
Pfff... Képzeld, ha lesz jogsija sem biztos, hogy kimegy eléd. Felszínes vagy és ostoba. Btw attól, hogy lesz jogsi, kocsi még nem biztos... De tudod mit? Keress egy gazdag srácot, aki a te agyi szinteden áll. Ne legyél ennyire megjátszós hülye, szegény pasi, szép jövő előtt áll veled (bár úgyis hamarabb elhagy) "Gyere értem, mert a többiek kicikiznek! Nem hévezek, mert az ciki."
2011. jan. 18. 17:45
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Egy autó fenntartása rengeteg pénz, nem úgy van hogy megveszem és csak furikázom vele. Egy fél havi fizetés minimum a fenntartása. Ha te azt szeretnéd, hogy a pasid sose érjen rá hulla fáradt legyen az örökös melótól és helyetted inkább a kocsijával foglalkozzon arra költsön akkor csak hajrá továbbra is. Majd talál magának jobbat és elhagy. Én biztos páros lábbal rúgnám ki azt a csajt aki csak azRá fog jönni, hogy nem minden csaj haszonleső és lesz aki önmagáért fogja szeretni és elégedett lesz akkor is ha BKV-val és HÉV-vel jár! Sőt.. boldogan vele tart!! Én nem akarnék a helyedben az osztálytársnőidhez hasonlítani.

Lásd meg a másik oldalt is ne csak azt hogy milyen jó azoknak a lányoknak akiket a pasijuk fuvaroz.

Az én pasimnak volt saját kocsija, mégis szétmentünk. Baromira nem ez kell a boldogsághoz!

2011. jan. 18. 17:45
 25/37 anonim ***** válasza:
89%
Milyen buta vagy! Semmi eszed, semmi egyéniséged, nincs önálló véleményed, csak mész mások hülyeségei után! Ki nem szarja le, hogy nincs jogsija? Ha emiatt idegeskedsz, akkor keress olyat, akinek van! Ennyi. Én 24 éves vagyok, és még csak most csinálom. Na és? Most lett rá pénzem. Nem mindenkinek tudják ám kifizetni a szülei 17 évesen! Felszínes kis liba!
2011. jan. 18. 17:48
 26/37 anonim ***** válasza:

29 éves a barátom, 11 éve van jogsija, a szülei és a nyári melója segítségéből.

De ha nem lenne jogsija, ugyanúgy szeretném, és nem várnám el, hogy engem cipeljen, ha úgy tartja kedvem.

21/N

(Jelenleg én is KRESZ tanfolyamra járok, decemberben megcsináltam az elsősegélyt.)

2011. jan. 18. 17:49
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát te mekkora egy hülye vagy. Van képed szégyellni magadat azért, mert nincs kocsija, mikor azért melózik, hogy lehessen? Én biztos, hogy nem mennék érted, ha lenne kocsim, ha ekkora paraszt vagy. Örülnél inkább neki, hogy csinál valamit érted meg magáért. Ha szégyelled őt, mert nem menő hévezni, akkor hagyd ott és jöjj össze az első pedofil barommal, akinek BMW-je van. Attól majd kapsz egy pár fuvart, plusz egy kéretlen gyereket meg egy faképnél hagyást. Aztán majd esetleg meggondolhatod, hogy nem jártál volna-e jobban a "ciki" 20 éves barátoddal, aki legalább szeretett téged...

Ja! Még valami! Miért nem inkább TE csinálod a jogsit és tanulsz meg TE vezetni és kérsz TE egy kocsit? Ha neked jobban megy, fuvarozzad TE őt! Mi? Hogy az hogy néz már ki? Ja, hogy ilyenkor nem érvényes a ti nagy nemi egyenjogúságotok? Csak akkor, amikor követelni kell a fiúktól pl. házimunkákat? Látod, ezt utálom egy csomó nőben.

Az osztálytársnőidnek meg mondd meg, hogy kapják bge a pasijuk f*szát, ha annyira sok a nyáluk. Esetleg hozzáteheted, hogy értéktelen szardarabok mind, mert csak üresfejű p*csák, akiknek egyetlen mázlijuk, hogy jól néznek ki és van barátjuk (aki egyébként lehet, hogy szintén nem különb, mert a szüleitől kap mindent.) Bár ahogy nézem te se lehetsz különb, úgyhogy valószínűleg nem fogod ezt felfogni...

2011. jan. 18. 17:54
 28/37 anonim ***** válasza:
Nem az alapján kell megítélni valakit, hogy van-e jogsija. Nem mindenkinek van rá pénze, és ideje, hogy letegye a jogsit. Arról nem is beszélve, hogy szerintem kényszer miatt jogsit szerezni borzalmas!
2011. jan. 18. 18:40
 29/37 anonim ***** válasza:

Átlagban 17-20 körül csinálnak. Viszont feltételezem általában a szülők segítségével, szóval verhetik a nyálukat, mert jó dolog az autó is, vezetés is, de senki nem lesz kevesebb attól, hogy nincs autója.

Viszont én azon az állásponton vagyok, hogy jogsi nélkül manapság nagyon nagyon nehéz, szóval az fontos, de nem a kapcsolat szempontjából.

2011. jan. 18. 18:40
 30/37 anonim ***** válasza:

az én barátomnak 18 évesen lett jogsija, anyukája fizette.

22 évesen jutott el oda, hoyg saját, megkeresett pénzéből vegyen magának egy 12 éves, még működő verdát.

ha értem jön valahova, akkor megköszönöm, de nem várom el.

felszínes vagy, ha neked csak a kocsi számít...

szerencsére anno az én osztályomban még az volt a menő, ha valakiért eljött a suli elé a pasija. gyalog!

2011. jan. 18. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!