A te pasid mennyi idősen szerzett jogsit? Már én érzem hülyén magam, ez gáz?
az o.társnőim pasijának van kocsija és mindig értük jönnek...már irigylem őket.
az én pasim 20éves és nincs jogsija majd most fogja csinálni az 1.fizujából.
a csajok meg állandóan verik a nyálukat, h ők menők mi meg hévezünk o.O
Elég gyerekes, hogy emiatt érzed hülyén magad. Örülj, hogy egyáltalán van barátod! "Most fogja csinálni az első fizujából." Látod, rajta van az ügyön. Neki nem a szülei teszik a feneke alá a pénzt a jogsira, hanem megdolgozik érte. Azokról a csajokról pedig megvan a véleményem, akik erre verik a nyálukat... a pasijukat meg irigylem, hogy így ráérnek furikázni őket. :)
Nekem egyébként volt olyan barátom, aki 21 éves, a mai napig nincs jogsija, volt olyan barátom akinek volt jogsija + kocsija, hidd el, nem ez számít ...
L/18
Gondolom azoknak a kis csíráknak apuci fizette a jogsit, és anyuci tolta a seg.ge alá a kocsit.
Na és? A te pasidnak meg van önálló keresete.
A "pasim" elmúlt 30, és nincs jogsija. Kidobjam tíz év házasság és két gyerek után?
Komolyan, szánalom mennyire divatmajom lett az összes fiatal, csak a menőzés, villogás számít, persze anyuci pénzéből.
Vágod a lényeget? Azért vagy menő, mert villoghatsz a pasiddal, aki villog az anyja-apja pénzével, és egyikőtöknek sincs hozzá köze, nem tett le érte semmit az asztalra. Arra aztán fel lehet vágni, hogy kinek rakja szét a lábát! Saját teljesítménnyel elérni valamit: az naaagyon ciki.
Pfff....
Amúgy megértelek... de a te pasidnak legalább 20 évesen már van fizetése... az enyém csak lébecol az iskolapadban idősebb létére... legalább a tiéd dolgos. :D
19/L
ostoba,felszínes,sekélyes vagy,az ilyenek miatt hallgatjuk,hogy a nők csak a pénzre mennek.....
nem gondolod,hogy más fontos is van az éltben azon kívül,hogy kocsival hurcolják a segged?
Szerintem kamukérdés...nem valószínű, hogy valakinek csak ennyi sütnivalója van, hogy a párját a jogsija alapján ítéli meg.
Igaz neked "pasid" van és nem párod...az más...XXX
Amúgy a párom 18 évesen szerzett jogsit, és mégsem hordoz autóval, mert ő nem apuci pénzén akar villogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!