Mit gondoltok a ValóVilágról? Tönkreteszi az emberi értékeket? Bővebben lent.
Azért ebbe a témakörbe írom, mert a kérdésem az emberi értékekre vonatkozik.
Szörnyű azt látni, hogy most, illetve amikor még csak elkezdődött a ValóVilág, az eddig okosnak és műveltnek hitt barátaim a képernyő elé szegeződtek, és mindig ezt nézik.
Persze ettől a barátaim még ugyanazok maradnak, de (és ezzel nem akarok senkit se megbántani) értelmes ember nézi ezt?
Jó, persze én is néha-néha belenézek, hiszen ez egy aktualitás, mindenki erre figyel mostanában... De hogy a napi rutin részét ez tegye ki?!...
Én azért nézem, mert kíváncsi vagyok arra, hogy ki és hogyan "tesz szert a hatalmi pozícióra".... ki hogy taktikázik és hogy reagál egyes konfliktusokra. Mi az ami az embereket klikkesedésre késztetik, és hogyan lehet lereagálni egy beszólást (ez utóbbi sajnos nekem nem megy, mert anyámra ütöttem: ő nyelt, amit "sikeresen" nekem is megtanított, de én ebből ki szeretnék törni, így számomra egy támpont ha látok egy veszekedést és látom utána hogy hogyan reagál rá a másik)
18l
http://www.youtube.com/watch?v=V-gAJMcgv5M
eszembe jutott ez a szám a kérdésedről, a szövege miatt érdemes végighallgatni:)
VALÓ igaz:-)
Kérdező, ha téged ennyire zavar, nem kell nézni, és kész.Írják itt egyesek, hogy nekik nincs TV a házukban, ha ők így érzik jól magukat, akkor nincs ezzel semmi probléma.Én viszont nem érezném jól magam TV nélkül.Most akkor bunkó vagyok, aki hagyja magát a média által befolyásolni, vagy mi?Szerintem nem.Ettől függetlenül ugyanúgy olvasok, művelődöm, stb., de nekem jólesik esténként leülni egy órácskát a fotelba, és megnézni, hogy mi folyik a villában.Ez amolyan kikapcsolódás számomra.Különben meg a való életben is pont ilyen emberekkel lehet találkozni, mint amilyenek ott vannak bent.Az meg, hogy a barátaidat lenézed emiatt..hát ezt inkább nem is kommentálom.
Azt hiszem a 10:00-nak igaza van... Meg lehet nézni az esti műsorokat a két kereskedelmi adón, minden nap ugyanazok mennek... J-ban R-ban, BKözt, NCIS, CSI, kórházsorozatok, stb... ValóVilág és a Celbőrületek.. Melyik a jobb szerintetek? Fekete Pákón-ból lehet tanulni? Rajta max jókat lehet vigyorogni és ennyi.
Mi azért követjük figyelemmel a VV-t mert érdekel hogy ki hogy viselkedik X idő után. Azon azért csodálkozom, hogy Győzi műsort vezet... SMS-re viszont egy fillért nem adnék, mert abban nem hiszek hogy a nézők döntik el a párbajokat. Aztán majd vége lesz egyszer ennek is, és ebből a szériából is mindenki eltűnik,mint az előzőekből. Persze van rengeteg adó,amit lehet nézni,nem muszály csak ezt a két csatornát figyelni...vannak érdekes műsorok, senkinek nem válik kárára egy természetfilm vagy egy tudományos dok.film...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!