Milyen ciki dolgok történtek veled életed során?
Nagyon durva volt. Meghalt egy idős, távoli rokonom, és a temetésen a helyi asszonykórus a szertartás elején elkezdett énekelni. Annyira durva volt a hangjuk, olyat se azelőtt, se azóta nem hallottam, és hangosan felröhögtem. Aztán gyorsan ráborultam a nőverem vállára, hogy ne lássák, úgyhogy mindenki azt hitte a zokogás rángat, én meg alig bírtam visszafolytani a hangos nyerítést. Aztán beletemettem az arcom a tenyerembe, és kirohantam, jó messzire, és egy fa mögött hahotáztam. Megpróbáltam visszamenni, de amint megláttam a nővérem fejét megint rámtört, úgyhogy kimentem a kocsiba.
Aztán meg kérdezték, hogy "jól vagy? láttuk hogy elrohatnál zokogva. Nem tudtuk hogy ennyire megviselt a dolog." én meg lesújtva, drámain: "ó, nagyon. Nagyon" :D
Szóval hogy melyik a nagyobb égés fiú létemre zokogni egy aránylag idegen asszony temetésén (ha 5ször láttam életében), vagy hangosan röhögni a gyászoló tömeg közepén?
Azóta alig merek temetésre menni, nem is nagyon merek a gyászolók szemébe nézni, mert mindig kitör belőlem.
"igasságosztó válasza:
egyszer segíteni akartam egy vaknak, de nem figyeltem, és nekivezettem a falnak. "
Ezen percekig röhögtem...Utolsó is nagyon jó. Velem olyan volt hogy apám egyik távoli rokonának a temetésén voltunk, és maga APÁM (55 éves férfi) kezdett el röhögni, nagyon égő volt, alig bírtam én is visszafolytani...Szerencsére senki nem vette észre.
Valamikor kislányként táborban voltunk, egy zeneiskolában szállásoltak el, hatalmas, boltozatos termekben, a vacsorától csikart a pocim, törökülésben üldögéltem az ágyon és olvastam, mikor a hasfájásom elmúlt egy csapásra, gázok távoztak. Nagyot szólt, viszhangzott, és mindenki dőlt a röhögéstől. Majd elsüllyedtem.
Ajándékbolt a balatonparton, bekódorogtam szintén ifjúkoromban, és nézelődtem. Valami rém fura dolgot találtam, fogalmam sem volt, mi lehet. Színes, festett műanyagizé, légmentesen zárt, műanyagbúrában, olyan, mint a régi felrázós hóeséses dobozkák, csak nem volt benne folyadék. Odavittem a pultnál üldögélő nénihez és megkrédeztem mi ez. Mint kiderült óvszer volt, égett a fejem.
Ilyen óvszeres dolog velem is történt: nagyon helyes kis figurát találtam, azt hittem valami kis szoborka. Megfordítottam, hogy megnézzem az árát, erre látom, hogy ez óvszer.:-)
A barátnőm féle sms-es sztori: sms-eztünk a kiszemelt pasijáról, erre mindketten 1-1 sms-t neki küldtünk el, amiben természetesen róla volt szó.:-) Ez még gimnáziumban volt. A sztori vége az lett, hogy barátnőmmel mégsem jöttek össze, mi meg stráccal elég jó barátok lettünk.:-)Ugyanez volt a szituáció a pap esetében is, vagy 2-szer elküldtem neki egy sms-t, amit nem neki akartam (na ez már a telefon hibája volt).
Pár évvel ezelőtt mellékállásba futárkodtam.
Egy kereszteződésbe (ugye minidg sietni kellett), azt hittem az előttem lévő autós kimegy én meg ráálltam jó szorosan, persze a zabrára. Mögöttem meg jött egy taxis az meg rám állt ahogy kell. Kb 10 - 10 cm elől házul. Egyszer jobbról egy baromi nagy koccanás. Nekem jött egy vak csávó. Akkor volt a kocsim vagy fél éves, szalonból vásárolt. Marha ideges lettem, hogy összeb@ssza a fényezését. Persze szerencsétlen megpróbált még vagy 2x elindulni, nem értette minek ment neki. Extra gáz volt.
Aztán még azon a héten tolatok egy szűk helyen, sirekt lassan, mivel zuhogott az eső. Erre valaminek neki mentem, de mivel nem láttam senkit megint tolattam tovább. De nem ment :). Kiszállok, erre egy barom az úttest közepén tolta át a tolókocsis barátnőjét én meg letolattam őket.
A csaj nagyon fel volt háborodva, de mit kerestek az úttest közepén???! Ja amúgy azért nem láttma őket, mert a kocsi magas és nem látszottak.
Aztán olyan 14 éves koromban egy osztálytársam tesója vitt biciklivázon ülve és a bakancsom sarka beakadt az első kerékbe. Én csak simán lepattantam a betonra, a srác meg sehol. Akkorát tanyáltunk amúgy nem győztem magam összeszedni. Erre a srác feletem mint valami utasszállító repült, utána a bicikli. Ezt kajakra végig néztem... És természetesen pont azelőtt a ház előtt vot egy rakás fiatal... azok meg bekiabáltak hogy 10 pont... meg ilyenek.
Alapjában nem vagyok beégős, de akadnak szituk...
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!