Milyen ciki sztorik történtek veletek? (tudom volt már sok kérdés :D )
Nekem ez: Osztálykiránduláson voltunk, és volt ilyen barlang szerűség, bementünk a barátnőmmel a másik barátnőmnek a barátja (fiú) kint maradt és fogta az ajtót :D Erre mikor a barátnőm hirtelen bekiáltotta hogy "denevérrr" és el kezdett futni. ÉN is kiáltottam hogy " úristen, denevééér" És azzal a lendülettel ahogy futottam és el akartam a barátnőm pasija mellett futni, tökön vágtam. De ciki volt, nem győztem bocsánatot kérni.
Egy csomo ideig emlegette hogy le ütöttem a jobb heréjét :D
13L
Nektek?? Valami?
Amikor 6-7 éves voltam, oviban aludtam. Azt álmodtam hogy egy építkezésen vagyok, és nagyon kell pisilnem. Hogy-hogynem ott volt a (Big Ben építésén) a bilim. Háát leültem... Kipisiltem magam, és arra ébredtem hogy úsztam a pisiben.
Legnagyob pehhemre (aznap hétfő volt) elfelejtettük bevinni a váltóruhát. Úgyhogy (mivel kimosták és csuron víz volt a ruhám) adott az óvonéni egy 152-es gatyát meg pólót. Úgyhogy aznap nem mentünk ki a játszótérre.
Ez az egy cikis jelenet maradt meg bennem 10 évig. :D
Én épp a sulinkban Wc-n voltam és amikor kijöttem megálliott a Gitár tanárom hogy nem lessz aznap óra...Megbeszéltök majd Megfordultam hogy bemenjek az osztájba de a tanárom megálliott hogy:
-Ja és mégvalami...-azt rámutattot a nadrágomra,és legnagyobb égésemre egy WC papir csík logott ki a gatyámboll!
Atyám majd elsüjjedtem! Mosolyogtam eggyet majd bementem az osztájunkba..! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!