Milyen ciki dolgok történtek veled életed során?
szia, hát: plázában beszorultam a WC-be, kétségbeesve hívtam a segítséget 5 percen keresztül, aztán vhogy magától kinyílt az ajtó, kiléptem és a toalettre várakozók szakadtak a röhögéstől... nagggyon jó volt
2. oszt.kiránduláson beszélgettünk a szobában én pedig az emeletes ágyról leugrottam a mellettünk lévő ágyra, perszehogy összetört, de letagadtam az oszifő előtt, aztán meg szerelgettem az eljövetel előtt, h. ne tűnjön fel nekik
3.egyetemen elnéztem a tantermet és arab helyett franciára ültem be.... kicsit meglepődtek az "új kollégáim" aztán meg szakadtak rajtam
Elmesélem a kedvenc sztorimat:D
Egyszer anyóséknál voltam legelőször családi ebéden. nyilván ideges voltam, még gimi 3. osztályba jártam. ott volt az ebéden nagymama-bátty-testvér mindenki aki számít. Én szégyenlős voltam és amiből kívántak sorra csak:
Kérsz üdítőt? Nem köszönöm...Kérsz bort? nem köszönöm Kérsz pezsgőt? Nem köszönöm. Kérsz martinit? Nem köszönöm...hát ennél telt be a pohár apósnál és beszólt: Akkor menjél ki a konyhába mert ott folyik a friss csapvíz. Na hát gondolom nem kell mondjam, azt hittem beesek az asztal alá. Na azóta, ha kínálnak valamivel ELFOGADOM :))
2o-L
Hulla részegen két megálló közt térdepelve hugyoztam az üre villamoson a lépcsőlejáró felé.
A villamos megált, az utasok szálnak fel, és én sok sört ittam.Szval, volt baj.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!