Milyen ciki dolgok történtek veled életed során?
A férjemmel elmentünk könyvet venni valakinek ajándékba. Nézelődtünk a könyvesboltban... egyszercsak megakadt a szemem egy jónak tűnő könyvön. Volt a kezemben egy összetekert újságpapír.. és azzal rácsaptam az épp lehajló pózban lévő férjem fenekére, hogy Gyere csak apa, nézd mit találtam.
A férfi felegyenesedett, de nem a férjem volt az :- Csak rajta is fehér nadrág volt éppen... De szerencsére elnevette magát, én pedig falfehér voltam az ijedtségtől még egy darabig.
A barátnőm állandóan felhívott dumálni a munkahelyéről, minden áldott nap, és vagy fél órán át akart velem beszélgetni. Közben nem egyszer a főnököm rosszalló pillantásait kellett kiállnom, aki a kis irodánkban általában körülöttem volt. Végül barátnőm is észrevette magát, és próbált olyankor hívni, amikor nincs bent a főnököm.
Egy nap hívott, hogy fél óra múlva hívni fog, van-e főnököm? Akkor épp nem volt, de közben megérkezett. Gyorsan írtam egy sms-t barátnőmnek, hogy ne hívj, megjött a főnököm, aztán kikerestem a mobilom telefonkönyvében, hogy "Főnök" és automatikusan rányomtam a küldésre. Már akkor tudtam, mikor megnyomtam, hogy nem kellett volna. Felugrottam a székemből, átvágtattam a főnök irodájába, aki épp WC-n volt és gyorsan lenyomtam a pittyegő telefont. Ekkor már húzta le a WC-t, annyi időm se volt, hogy visszategyem a telót a helyére, mobilostul rohantam vissza a saját szobámba, ledobtam a mobilt az asztal sarkára és reszkettem, mint a kocsonya. Főnök kis idő múlva fütyörészve bejött, megakadt a szeme a mobilján, tűnődve megnézte, majd zsebre vágta. Szerencsére baromi szétszórt pasi volt, így szerintem fel se tűnt neki, hogy nem ő hagyta ott.
Ugyanezt előadtam a párommal is jópár év múltán. Ugyanennek a barátnőmnek e-mailben keseregtem a barátom viselkedése miatt, amolyan női lelkizés volt, de az a fajta, ami nem kifejezetten tartozott rá a barátomra. És véletlenül a címtárból a barátomnak küldtem át a levelet. Ugyanaz az automatizmus, mint az sms-nél. Róla szól a szöveg, meglátom a nevét a címtárban és puff, átküldöm mielőtt észbekapnék...
Átvágtattam a szomszéd szobában netező páromhoz és mondtam neki, hogy küldtem neki egy levelet, de ne olvassa el, mert nem neki akartam küldeni, hanem a barátnőmnek. Kikerestettem vele a levelet, kitöröltettem befogva a szemét félig, majd még a kukából is kiüríttettem.
Te is elmesélhetnéd, kedves kérdező...A papos érdekelne:)
Meg a kiszemelt pasis:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!