Őszintén ti mit kezdtek magatokkal ha otthon vagytok?
heti hatszor dolgozom 10órát, úgyhogy a szabadnapomon örülök, hogy "enyém a lakás" (ált. külön van szabadnapunk a párommal, nem sokszor egyszerre)
főzőcskézek, letöltök egy filmet, takarítok, kávézom és dohányzom, kiszellőztetem, rajzolgatok, írogatok, netezgetek, stb ...
nem szoktam unatkozni...
zenehallgatás az nem program aközben bármit lehet csinálni, nem?
16:03
hát én egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor mostam függönyt az elmúlt években, vagy csempét vagy ablakot... ezek nagytakarítós dolgok, nem mindennaposak..
mosni nem nagy ügy, kimossa a gép, én speciel nem vasalok. az csak elviszi az időt. nincs is vasalónk. úgy teregetek hogy sima maradjon, de mondtam a páromnak, ha vasalt ingre vágyik, rossz helyen keresgél, de azt mondta, neki mindegy (amit tényleg vasalni kéne azt mosodába visszük és ott kivasalja a néni
ha értenék hozzá, én ruhákat varrnék szabadidőmben.
17:22
PFFFF..... Úristen. Jó kis toplista, felér egy szegénységi bizonyítvánnyal. Twilight meg Csernus. Na bravó.
08:08 Attól függ,kinek mi számít nagy takarításnak!
Én azzal azért nem nagyon dicsekednék,hogy évekig nem mostam függönyt,vagy nem takarítottam fürdőszobát..
Nekem bizony a takarítás részéhez tartoznak ezek a dolgok,sőt még sok minden más is,amit rendszeresen csinálok.
gépezek(msn, játék, képszerkesztés), fotózok, tanulok(ha kellvmit), filmezek(ha van jó filmem...), varrok(hobby), rajzolok, festek.... :D eltudom foglalni magam. vagy pl rendet rakok. az sose rossz (y)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!