Tápszeres babák anyukái? Hogyan mentek el több órára, és hogyan viszitek magatokkal a tápit? Ha nem otthon van etetés elviszitek az egész tápszeres zacskót? Vagy hogy?
Lehet kapni tápszeradagoló dobozt, nekem 3 rekeszes van (Avent-es), abba szoktam kimérni a megfelelő adagot és termoszban viszek meleg vizet.
Lehet olcsóbban is kapni ilyen dobozt a Tesco-ban.
Nekem van egy olyan belül hungarocell tartóm, ami hidegben-melegben egyaránt tartja a benne lévő cucc hőjét, abba tettem bele, illetve ha hosszabb útra kell menni, arra az esetre van autóban is használható cumisüveg-melegítőm, és azzal oldom meg (még nem nagyon kellett használnom, majd most a bébiételeknél biztosan fog kelleni).
Víz bekészítve a cumisüvegbe, tápszer külön a műanyag tartójában, és így akár útközben is meg tudom csinálni (egyébként egy óránál többet még nem nagyon állt nekem az elkészített tápszer, de soha nem volt a kisfiamnak baja tőle). (B)
Szia!
Én vagy egész zacskót viszek (ha a kibontottban már kevés van) , vagy lezárom a kanálkával és berakom a dobozba. aztán forralt majd lehűtött vizet teszek a cumisüvegbe . Csak meg kell melegíteni egy mikróban és lehet is adni. (ha több , mint 3 órát vagy el, érdemes 2 üveggel vinni értelemszerűen). Ha netán bevásárlás van, akkor pedig melegen teszem bele a vizet, így langyos marad, bele a tápi, jó összerázni és kész. Van külön baba-termosztát is, ez is könnyítést ad.
Banyuci! Milyen ez a: "tápszer külön a műanyag tartójában" Műanyag? Hol lehet ilyet kapni, vagy mi az pontosan???
Tápszer adagolónak mi a lényege? Tudom én, hogy mennyi kanál tápi kell.
Az elején cumisüvegben kimértem a tápszert, és külön üvegben, termoszban vittem a meleg vizet hozzá.
Most már sokkal rugalmasabb vagyok, elkészítem a tápszert és beteszem a hőtartós cumisüvegtartóba.
Ha hosszabban megyünk, akkor viszem a zacskóban a tápszert, úgy ahogy itthon is tárolom. Külön cumisüvegben + melegen tartóban a forralt vizet. Amikor éhes, a saját cumisüvegjébe bele teszem a tápszert, és a vizet, és etetem.
Ha rövidebb a kiruccanás, akkor a cumisüvegben, amiből eszik majd, beleteszem az x kanál tápszert, és csak vizet viszem külön, és akkor készítem el, amikor etetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!