Őszintén ti mit kezdtek magatokkal ha otthon vagytok?
utolsó vagyok.
Ja, és olvasok. Bár azt csak ritkán, mert kb az összes könyvet kiolvastam már ami érdekel [kb 80 könyv]
Olvasás esetleg...? Régen nem volt internet, és jé, mégis éltek az emberek és nem unták magukat halálra :D
Sajnos azt vettem észre magamon, hogy én is inkább gépezek szabadidőmben olvasás helyett, mert kevésbé "megerőltető" valahogy. Le szeretnék szokni erről, az olvasás sokkal értékesebb (használni kell a képzelőerőt, stb, stb, szóval jó, na:P).
Ha van kutyád/macskád, játssz vele, értékelni fogja :)
Takarítsd ki a szobád.
Vagy bármi, csinálj valami értelmeset, ne legyél olyan, mint akiket annyira utálok a teveclubon: "Uncseee van, írjatok pls!" Mosogass el anyukád helyett, segíts neki főzni, mert gondolom ő csinálja mindezeket munka után amíg te csak úgy vagy.
kakaóscsigát , pizzát, fánkot, buktát sütök
mosok,vasalok,dvd-t nézek
Bár ez régen volt,mert most egy 4 hetes kislánnyal van dolgunk :-)
A nagylányom meg már 15 éves , Ő már egyre kevesebbet van itthon.
42.N
Nekem paskolás fétisem van, hihetetlenül imádok pakolni és rendezgetni, nagy örömet okoz. :D Mindig rumli van kb. 1-2 hétig a szobámban és mikor már túl sok, akkor jól összepakolok. :D Tegnapi estét is pakolással töltöttem meg a mai reggelt is. :) Jó volt. :D
Amúgy meg gépezek, zenét hallgatok, eszek, iszok, tanulok a vizsgáimra vagy a növényeimmel foglalkozom. :) Most éppen hajat és ruhákat indulok mosni, mert van pár, amit kézzel szoktam. :)
19L
14:48
*Pakolás fétist akartam írni. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!