Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hetes kontroll vizsgálatra...

6 hetes kontroll vizsgálatra magatokkal viszitek a babátokat, vagy otthon hagyjátok apának? Csak anyatejet eszik/iszik.

Figyelt kérdés

Igazából biztosan nyugodtabb lennék,ha velem lenne a baba,de a párom nem szívesen vinné a "sok beteg ember" közé az SZTK-ba...

De amúgy még az is zavarna,hogy ha elmennék,egyből letámadná a páromat anyós,hogy majd ő abajgatja addíg a gyereket,aminek én nem örülnék,mert ha itthon hagynám a babát,akkor apunak hagynám itthon,és nem az anyjának...Nem neki szültem a babát,hanem kettőnknek,és ha mégis itthon hagynám,akkor kíváncsi lennék,hogy hogy jönnének ki egymással...

Szerintetek??

2009. szept. 8. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne mondjátok meg anyósnak, hogy elmész így apuci tud vigyázni a babára.. amúgy meg max két óra az egész és annyi idő alatt anyós se bírja elrontani azt a picit
2009. szept. 8. 17:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe semmiképp nem vinném a babát az sztk-ba. Ki tudja mit lélegez be ott a sok beteg ember között, még meg sem kapta az első védőoltást, úgyhogy szerintem nagyon veszélyes. Én csak azért vittem el mert magándokihoz járok, időre mentem, még várakozni sem kellett, különben meg nem is lett volna kire hagynom.
2009. szept. 8. 18:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha megteheted, hogy ráhagyd a párodra, akkor ne vidd el az sztk-ba, a sok ember közé. Bár a másik részét, hogy attól tartasz, anyós fogja abajgatni a babát, bevallom, nem igazán értem. Lehet, hogy rossz a kapcsolatotok, de mégiscsak a nagymamája. Később sem szeretnéd, hogy az unokájával legyen? Mi meg már mondtuk az anyósomnak, hogy jöjjön el unokázni, kb. 1 órányi útra van tőlünk, mert nem dolgozik most, otthon van, erre nem jön, nem érdekli az unokája. Na ez sem jobb érzés ám. Én nem szeretem anyósom, ő se engem, de itt az unokának kellene első helyen lenni.
2009. szept. 8. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi vittük magunkkal a doki magánrendelésére. Megmutattuk neki,és nagyon örült.Persze ez csak,fogadott dokinál lehetséges.
2009. szept. 8. 19:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is magánrendelésre vittem, a párom kint volt vele amíg a dokihoz bevittem. Sima sztk-s rendelésre nem vittem volna a nagy tömegbe. Ha a férjed szívesen vállalja akkor nyugodtan otthon is hagyhatod őket, ha tudod, hogy kajaidőre hazaérsz.
2009. szept. 8. 19:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszát!

Az elsőnek: nehéz nem megmondani anyósnak,hogy hova megyek,mert egy házban lakunk,csak mi a tetőtérben...Igaz külön lépcsőház,meg minden,de az lenne az első kérdése,hogy hova mentem...

Amúgy nem vagyok vele rossz viszonyban,csak mégis...Én,ha itthon hagynám mégis inkább csak azt akarnám,hogy az apukájával legyen,és ne vele... De lehet,hogy inkább én is elmegyek a dokinak a magán rendelésére..nem is rossz ötlet..nem tudom hogy nem jutott eszembe...? :)

Még egyszer köszi mindenkinek!!!

2009. szept. 8. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!