Őszintén ti mit kezdtek magatokkal ha otthon vagytok?
tanulás :S
ha nem gépezhetnék, tv-zhetnék, nem hallgathatnék zenét akkor szerintem rajzolnék vagy csavarognék vagy takarítanék.
Például ott a háztartás, ahogy mondják "mosni, főzni, takarítani", ezt még egy fiú is megcsinálhatja néha, bár nem tudom, Kedves Kérdező, hogy te milyen nemű vagy.
Aztán én is gépezek és tévézek (bár utóbbit ritkán, emellett olvasok, írok, tanulok (mindig tanulok valamit, mai érdekel, most például nyelvvizsgára készülök, nekem ez szórakozás), rajzolok - szóval a hobbijaimnak élek.
Régen az otthon maradó nők munkával kötötték le magukat.
PL:
-takarítás,
-mosás,
-kenyér sütés
-főzés,sütés,
-varrás
-kimentek a kertbe kapálni egy kicsit
-Ha nincs kert akkor varrtak,hímeztek
-gyerekeket neveltek..Mindig ott voltak ha kellett..
....
:) Hány éves vagy?
Én 29/N, de gyerekkoromtól le tudom magam foglalni szabadidőmben. Elsődleges szerelem az olvasás. Töménytelen mennyiséget tudok olvasni, imádom, amikor a fejemben megjelenik a történet. Ezenkívül szeretek rejtvényt fejteni (logikai, sudoku, keresztrejtvény), kézimunkázni is, kötök, varrok, hímzek, dekupálok, ékszert fűzök - változó, h mikor mit, amelyik iránt éppen lelkesedek. Persze szoktam netezni is. Kötés, hímzés közben pedig ha tehetem, sorozatokat, filmeket nézek.
Továbbá, amíg vidéken éltem, bicikliztem, kutyát sétáltattam, szüleimnek segítettem a ház körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!