Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megütött a barátom. Részegen...

Cinege0101 kérdése:

Megütött a barátom. Részegen sértegetett, szitkozódott, felpofoztam, erre visszaütött. Most bocsánatért könyörög. Mit tegyek? Ti mit tennétek, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Sose láttam ilyennek, kijöttem a szórakozóhelyről levegőzni, egyedüllétre vágytam és megkértem, hogy menjen vissza és hagyjon egy kicsit. És hirtelen valami oknál fogva kifordult magából és mindenfélének lehordott. Már nem bírtam elviselni amiket mondott rám, adtam neki egy-két pofont,hogy álljon már le, azonban visszakézből kaptam én is... Ami a legjobban fáj, hogy utána megfordultam és elindultam, azonban végig követett, ordibált, kiabált mint egy állat,mert ügyet se vetettem rá. Egyszercsak hívta a barátait, hogy jöjjenek mert megőrültem, szétvertem az arcát és nem tud velem mit kezdeni mert hisztirohamot kaptam és vergődök össze vissza. Ez teljesen lesokkolt!!!!! A szemem láttára hazudott egy hatalmasat és talált ki egy történetet, hogy mentse magát! Természetesen pár elfogult barátja szemében én voltam a rossz, aki bántotta "szegényt" és röhögtek rajtam (nők!) hogy még én merek bőgni és megsértődni!!! Most meg itt könyörög, hogy ő semmire nem emlékszik, nagyon sajnálja stb... Értetlenül állok az egész előtt...
2011. jan. 3. 10:45
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
Bármennyire is fáj, báj-báj neki!!! De ha bírod a megaláztatást, verést, maradj, de ne panaszkodj!!! Saját és mások tapasztalata ez, én egy évig birtam, de amikor már a kezem is eltörte....!
2011. jan. 3. 11:10
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

10.55-ös vagyok.

Szerintem teljesen felesleges analizálni. Veszekednek, nem értik meg egymást, összeverekednek, a srác barátai sem épp kedvelik, stb.

Nem illenek össze, és felesleges több időt pazarolni egy ilyen kapcsolatra.

Ebből jó esetben üvöltős-ronda szakítás lesz, rossz esetben asszonyverés, vagy még durvább...

Nem látom értelmét, hogy kibéküljenek. Később ők is bánni fogják, ha nem zárják le időben.

Ha a csaj volt "undi", és okkal kattant be a srác, akkor sincs értelme békülni.

Mindkettejüknek jobb lesz így, szerintem.

Mondom: SZERINTEM.

2011. jan. 3. 11:11
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Pofozkodás helyett az első ocsárlás után azonnal faképnél kellett volna hagyni és soha többet szóba állni vele. Most még bepótolhatod!
2011. jan. 3. 11:12
 24/44 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a sok választ! Pontosan egy éve vagyunk/voltunk együtt. Tisztában vagyok azzal, hogy nekem nincs jogom megütni, nem kellett volna, emiatt szégyellem is magam, azonban hogy édesanyámat sértegeti, azt a személyt, aki egyedül a lelkét kitette értem, akinek mindent köszönhetek, hogy taníttat, felnevelt, primitív vagy nem primitív dolog, nem tűrhettem.

Kívülállóként azt mondanám, hogy ennyi vége, egy intelligens, tanult férfinak legyen tartása és lélekjelenléte, azonban így hogy én vagyok a főszereplő és végig gondolom, hogy mennyi mindent tett értem és állt ki mellettem még az elején, mikor még szinte nem is ismert.

Egyedüllétre meg azért vágytam mert föld alá süllyedtem a szégyentől a viselkedése miatt, hogy a lábán alig bírt már állni és haza menni meg persze nem lehet a "haverok" miatt.. Másik mikor kérdezte mi bajom, annyit mondtam, hogy majd elmondom. A másik amellett, hogy szégyelltem magam a viselkedése miatt, eléggé rosszul esett hogy arra nem volt hajlandó hogy meghívjon legalább egy pohár vízre,táncoljon velem.

25/44 anonim ***** válasza:
71%

Te sem vagy sokkal különb nála,főleg,hogy először te ütöttél. Részeg emberrel nem vitatkozom,hanem otthagyom szó nélkül.

Ennek a kapcsolatnak pedig nincs jövője. Ha bármi nem tetszik egyikőtöknek,akkor verekedtek majd?

26/44 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az esetben végső sorin úgy is Te fogsz dönteni, akár adhatsz is neki még egy esélyt, de egyetértek a legtöbb válaszolóval, inkább próbáld most befejezni vele a dolgot. Én a helyedben tuti lelépnék, engem egyszer kell csak megütni és kalap, kabát. Ezt minden pasim tudta, tudja... Soha nem is bántottak, ennél kisebb mértékű agresszív megnyilvánul is elég nekem ahhoz, hogy véget vessek a dolognak. Én nem várnám meg, hogy még egyszer megtegye...

20L

2011. jan. 3. 11:13
 27/44 anonim ***** válasza:
96%

Egyszer volt egy nagyobb veszekedésünk a férjemmel, felhúztam magam és utólag sem vagyok büszke az ott előadott provokatív stílusra. Akkor láttam életemben legagresszívabb állapotában: hozzámvágott egy párnát, majd kisétált a lakásból, hogy fél óra múlva visszajön, addig én is nyugodjak meg és ő is megpróbál.

Szóval az agressziót a másik tényleges bántalmazása nélkül is lehet vezetni. Neki is egy hamutartó volt a kezében, remegett, annyira ideges volt, de letette a hamutartót, elsétált a párnáig és azt vágta hozzám.

Azóta is azzal vagyok fenyegetve, hogy "megpárnáz" :)

2011. jan. 3. 11:15
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd ott nem érdemel meg téged.

Nem meri felvállalni a tettei következményeit,és ha már ez előfordult lépni kell, tőle minél távolabb, menjen a barátaihoz, akit őt védi, mert ugye hazudott.

Szerintem e mellett a férfi mellett nincs ami ott tartson, ha szereted is próbálj az eszeddel gondolkodni.Kapsz tőle 100szor jobbat nem egy nőverő hazug részeg állatot, az ilyen aki egy alkoholtól képes kifordulni magából

2011. jan. 3. 11:15
 29/44 A kérdező kommentje:
Nem hallgatok arról, hogy miért mentem ki, és egyáltalán nem voltam "undi". Besokalltam és friss levegőre vágytam. Nem vitatkoztam, nem próbáltam szándékosan elrontani az estét, ezért is mondtam, hogy majd elmondom. Nála ez a majd elmondom átkonvertálódott flegma majd rájösszre. A "t@karodj a fr@ncba te h.lye p...a" hogy ilyet mersz mondani mondatra fordultam sarkon.
2011. jan. 3. 11:22
 30/44 anonim ***** válasza:
96%
Józanul mindenki tudja kontrollálni magát, de részegen előjön az igazi énje. Menekülj.
2011. jan. 3. 11:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!