Cinege0101 kérdése:
Megütött a barátom. Részegen sértegetett, szitkozódott, felpofoztam, erre visszaütött. Most bocsánatért könyörög. Mit tegyek? Ti mit tennétek, mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Sose láttam ilyennek, kijöttem a szórakozóhelyről levegőzni, egyedüllétre vágytam és megkértem, hogy menjen vissza és hagyjon egy kicsit. És hirtelen valami oknál fogva kifordult magából és mindenfélének lehordott. Már nem bírtam elviselni amiket mondott rám, adtam neki egy-két pofont,hogy álljon már le, azonban visszakézből kaptam én is... Ami a legjobban fáj, hogy utána megfordultam és elindultam, azonban végig követett, ordibált, kiabált mint egy állat,mert ügyet se vetettem rá. Egyszercsak hívta a barátait, hogy jöjjenek mert megőrültem, szétvertem az arcát és nem tud velem mit kezdeni mert hisztirohamot kaptam és vergődök össze vissza. Ez teljesen lesokkolt!!!!! A szemem láttára hazudott egy hatalmasat és talált ki egy történetet, hogy mentse magát! Természetesen pár elfogult barátja szemében én voltam a rossz, aki bántotta "szegényt" és röhögtek rajtam (nők!) hogy még én merek bőgni és megsértődni!!! Most meg itt könyörög, hogy ő semmire nem emlékszik, nagyon sajnálja stb... Értetlenül állok az egész előtt...2011. jan. 3. 10:45
41/44 anonim válasza:
Kérdező érzed valamiben hibásnak magad vagy csak a barátod tehet róla hogy ütés váltás lett a vége?
42/44 A kérdező kommentje:
Igen. Hogy hagytam annyit inni, nem erősködtem, hogy menjünk haza és hogy megütöttem.
2011. jan. 3. 13:21
43/44 anonim válasza:
sajnos az én barátommal is elszalad a ló, ha sokat iszik.
mondjuk sosem bántott még, de így is elég kínos a többiek előtt, hogy folyton csípkedi a fenekemet és bunkó beszólásai vannak.
egyébként nagyon jó ember, szerencsére csak sátoros ünnepek alkalmával iszik sokat.
ha keveset iszik, akkor meg kijön belőle a hősszerelmes :D
44/44 anonim válasza:
Szerintem érezni lehet a Kérdező írás stílusán, hogy egy intelligens nőről van szó. Valószínűleg nálam is eldurrant volna a cérna!
Az eszem azt mondaná dobd, hiszen milyen egy férfi, milyenek a barátai, viszont ha szerelmes vagy a szívedre fogsz hallgatni és vele maradsz.
L/19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!