Megütött a barátom. Részegen sértegetett, szitkozódott, felpofoztam, erre visszaütött. Most bocsánatért könyörög. Mit tegyek? Ti mit tennétek, mi a véleményetek?
Ez egy remek alkalom volt, hogy láttad az igazi énjét, mielőtt még hozzáláncolnád magad.
Egyértelmű a válasz.
Hagyd ott és keress méltóbb férfit magad mellé.
Nyomd el magadban most a de hát amúgy ilyen, meg olyan kedves, rendes gondolatokat.
Hidd el, ha vele maradsz, sok ilyenben lesz még részed.
Jobbat érdemelsz.
Erőt és kitartást kívánok.
Hát, ne haragudj, de nem tudok veled együtt érezni.
Részegen megpofozni valakit, történetesen a pasidat, valahogy ugyanolyan agresszív és primitív jellemre utal, mint az, aki ellen felléptél.
Visszaütött?!
Ezen mit csidálkozol?
Amilyen rózsát szakít vki, olyat is szagol....
" Semmi nem menti fel az alól, hogy megütött téged. Az meg, hogy nem emlékszik baromság, ha meg tudja hogy hamar lerészegedik ne igyon annyit. Én tuti nem állnék vele többet szóba."
Semmi sem ment fel kedves kérdező az alól hogy TE MEGÜTÖTTED!!!
neked lehet neki nem?
én sem hagynám hogy megüssenek...
bár lehet nem beszéltem volna így veled.
Azon kár vitatkozni, hogy jogos-e egy nőt "visszaütni". Eleve azon gondolkodj el, hogy ha kimész a levegőre, jogos-e, hogy mindenfélének elhord, és hogy hazudik az orrod előtt rólad a barátainak, ők meg ellened fordulnak.
Ha erre vágysz, akkor fogadd vissza.
Ha úgy érzed, ennél többet érdemelsz, és neked ez a hátad közepére nem hiányzik még egyszer, akkor ne fogadd vissza.
Nem írtad, mióta vagytok együtt. A részegség nem ok semmire, gondolj bele, némi piálás után te képes lennél vele ilyet tenni?
Az csak kifogás, hogy nem emlékszik semmire. Ha valóban emlékezetkiesése lenne az ital miatt, az azt jelenti, hogy olyan részeg volt, hogy nem tud magáról, mondhatni magatehetetlen, támogatni kell, nem tud járni, értelmesen beszélni, gyakorlatilag csak hány és rosszul van. (Alkoholmérgezés, mivel az alk. idegméreg.) De aki így tud hazudozni, az emlékszik az egészre, csak most is hazudik.
Ha megfogadsz egy jó tanácsot,akkor ne bocsáss meg neki! Én 2 és fél évig éltem együtt az exemmel. Akkor már 1 éve együtt voltunk. Nálunk is pont így kezdődött,szilveszter volt többet ivott a kelleténél, majd féltékeny lett,amiért táncoltam más férfival is,aki mellesleg az akkori főnököm volt. Hazafelé menet betörte a kedves exem az orrom,akkora öklöst kaptam.Közben elhordott mindenféle utolsó k*rvnak. Mivel nem volt hová mennem,így még az nap éjjel ott maradtam,de másnap reggel csomagolni kezdtem. Ő persze nem győzött elnézést kérni,mentegetőzött és esküdözött, hogy soha többé nem fog előfordulni. Megbocsájtottam neki. Ez után minden rendben volt,már-már kezdtem elfelejteni a dolgot,míg nem,3 hónappal később újra megvert,ám másodjára már úgy,hogy 2 bordám is eltört. Itt betelt a pohár,azonnal összecsomagoltam és visszaköltöztem anyámhoz. Ő pedig folyamatosan könyörgött,hogy bocsássak meg neki,soha többet nem fog inni.Ne jelentsem fel,stb... Én hülye harmadjára is visszamentem. 1 évig teljesen rendbe volt minden,nem ivott,nem is volt agresszív. Megkérte a kezem,de nemet mondtam. Ekkor ismét kaptam egy nagy pofont,amiért én visszautasítottam az ő szerelmét. Ekkor már nem tudott mivel meggyőzni,végleg ott hagytam. Nem jelentettem fel,de mondtam neki,hogy ezt azonnal megteszem,amint újra felkeres,vagy felhív.(a látleletek meg vannak a mai napig)
Úgyhogy, én azt tudom neked tanácsolni,hogy küldd el,mert ha megütött egyszer,akkor meg fog ütni többször is. S az olyan férfi,aki bánt egy nőt,az nem férfi,hanem féreg!
"Sose láttam ilyennek, kijöttem a szórakozóhelyről levegőzni, egyedüllétre vágytam és megkértem, hogy menjen vissza és hagyjon egy kicsit. És hirtelen valami oknál fogva kifordult magából és mindenfélének lehordott. "
Mielőtt pálcát törünk, jó lenne tudni, hogy a kérdező mi okból vágyott az egyedüllétre? A csávó viselkedett hülyén és ezért jött ki, vagy ő "undizott" a gyerekkel, amire az illumilátságában úgy reagált, hogy: "És hirtelen valami oknál fogva kifordult magából és mindenfélének lehordott"
NEM MENTI FEL a férfiút semmi sem. Tehát ha valaki berúg és kötekedik, annak lapát, ez egyértelmű, csak hát a tisztánlátás kedvéért azt is jó lenne tudni, hogy a részegen randalírozó férfiemberből vajon MI VÁLTOTTA KI mindezt? Mert erről a kérdező is hallgat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!