Megütött a barátom. Részegen sértegetett,
szitkozódott, felpofoztam, erre visszaütött. Most
bocsánatért könyörög. Mit tegyek? Ti mit tennétek, mi
a véleményetek?
Figyelt kérdés
Sose láttam ilyennek, kijöttem a szórakozóhelyről levegőzni, egyedüllétre vágytam és megkértem, hogy menjen vissza és hagyjon egy kicsit. És hirtelen valami oknál fogva kifordult magából és mindenfélének lehordott. Már nem bírtam elviselni amiket mondott rám, adtam neki egy-két pofont,hogy álljon már le, azonban visszakézből kaptam én is... Ami a legjobban fáj, hogy utána megfordultam és elindultam, azonban végig követett, ordibált, kiabált mint egy állat,mert ügyet se vetettem rá. Egyszercsak hívta a barátait, hogy jöjjenek mert megőrültem, szétvertem az arcát és nem tud velem mit kezdeni mert hisztirohamot kaptam és vergődök össze vissza. Ez teljesen lesokkolt!!!!! A szemem láttára hazudott egy hatalmasat és talált ki egy történetet, hogy mentse magát! Természetesen pár elfogult barátja szemében én voltam a rossz, aki bántotta "szegényt" és röhögtek rajtam (nők!) hogy még én merek bőgni és megsértődni!!! Most meg itt könyörög, hogy ő semmire nem emlékszik, nagyon sajnálja stb... Értetlenül állok az egész előtt...
Mi az hogy "először ütött"? Hülyék vagytok? Egy nő akkor ragadtatja magát erre, ha már végképp nem tud védekezni szavakkal! Ez náluk védekezés! Rohadtul nem olyan, mint amikor egy srác lepofoz egy másikat!
Nem ütünk meg nőt semmi szín alatt! (na jó, kivéve ha a nő egy bérgyilkos, és az életünkre tör)
Beszélj vele, nem hiszem hogy csak ennyi a probléma kettőtök között. Aztán pedig lépj tovább, mindketten jobban jártok.
26/f
2011. jan. 3. 11:29
32/44 anonim válasza:
Mit vársz a barátodtól ha te józanul se tudod türtőztetni magad?
2011. jan. 3. 11:38
33/44 anonim válasza:
"felpofoztam, erre visszaütött"
... megérdemlitek egymást. Te is az agressziót látod egyetlen megoldásnak, ő is. Csak neki van egy "magyarázata": részeg volt. És a te indokod mi?
2011. jan. 3. 12:08
34/44 A kérdező kommentje:
előttem szólónak: ha visszaolvasol, akkor megtudod.
2011. jan. 3. 12:10
35/44 anonim válasza:
A kérdező indoka az, hogy a barátja az anyját szidta... tanuljatok már meg olvasni. Igenis pofonvágtam volna, és rajtam kívül még csomó mindenki, aki amellett kardoskodik, hogy a kérdező kezdte az egészet.
Erre a viselkedésre nem indok a részegség. Aki részegen képes erre, az később pia nélkül is képes lesz így kifordulni önmagából. Külön bónusz undormány, hogy most meg józanul a képébe hazudik szegény lánynak, hogy "ő nem emlékszik". Ó dehogynem.
2011. jan. 3. 12:12
36/44 anonim válasza:
Ohó! Szóval neked szabad megütni, de ő nem üthet vissza, mert te rögtön NANE-ért sikoltozol, agresszívbaromállat-ot kiabálsz...
Vegyél boxzsákot, az való neked, igaz, a boxzsák nem fizeti a számládat a szórakozóhelyen...
2011. jan. 3. 12:17
37/44 anonim válasza:
Ha ez így történt, ahogy a kérdező leírta, akkor jogosan pofozta fel az "urat". A válaszpofon meg válóok.
A részegség nem ok a tahóságra, az ilyen fa$zi többet is érdemelt volna néhány pofonnál.
Írom ezt férfiként, úgy, hogy bulik alkalmával én sem vetem meg az alkoholt (hajajjj..), de még soha nem volt olyan, hogy ne lettem volna a magam ura, és bunkó lettem volna emiatt.
2011. jan. 3. 12:18
38/44 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelő. Ha vennéd a fáradtságot és olvasnál, rájönnél, hogy nekem sem szabad ütni. Az intelligens megjegyzésed, hogy valaki fizesse a számlámat, szánalomra méltó, nem szorulok senki pénzére, csak ha már az én táskámba van minden és egy pénztárcát viszünk magunkkal a múltból tanulva, hogy ilyen helyeken egyesek szívesen lopkodnak, akkor szerint mivel kA meghívást erre értettem, de persze csak a rosszra lehet gondolni.
2011. jan. 3. 12:24
39/44 anonim válasza:
Kedves Cinege, szerintem jobb, ha itt, ez alkalommal véget ér a sztorid Mister Brutálissal.
2011. jan. 3. 12:25
40/44 anonim válasza:
A barmokkal ne foglalkozz, csak jönnek, nem olvasnak, és írják a hülyeséget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!