Szerintetek meglátogassam?
A lényeg, hogy apám bekerült a kórházba, de viszont nem tudom, hogy meglátogassam e.
Már vagy 4 éve nem láttam, mert nem jön el meglátogatni.
Igazából előtte se nagyon találkoztunk. (évi 1X)
Nekem ő olyan mint egy másik ember. (annyival másabb, hogy az ő génjei vannak bennem)
Nem is ismerem annyira. Azt tudom, hogy hány éves, meg a tulajdonságait. Még gyerek tartást se fizet.
Ha én kerülnék kórházba akkor ő meg sem látogatna.
Ha meghal annyi változik, hogy akkor tudom, hogy biztos nem látogat meg. Most ez annyival másabb, hogy van esély, de tudom, hogy úgyse jön el.
Nem is biztos, hogy felismerne.
Jobban ismerem nála akár a szomszédot is.
Hát ez meg milyen válasz Igazságosztó???????????
Szerintem menj el a kórházba, ment fel az osztályra és ott megfogja mondani a szíved vagy az eszed, mit tegyél. Az első gondolat a jó. A többi már agyad által manipulált.
"Ha nem akkor meg azért kellene tisztelned mert az APÁD"
Gyereket csinálni mindenki tud, de attól még nem lesz se apa, se anya se az alkoholistákból, se azokból akik verik a gyerekeiket, se azokból akik eldobják őket...
A kérdezőnek valószínű meg van a maga oka, amiért ennyire szereti az APJÁT
"Gyereket csinálni mindenki tud, de attól még nem lesz se apa, se anya se az alkoholistákból, se azokból akik verik a gyerekeiket, se azokból akik eldobják őket...
A kérdezőnek valószínű meg van a maga oka, amiért ennyire szereti az APJÁT"
Nem gondolod hogy a kérdező egy lázadó tini? Én is az vagyok. De tisztelem a szüleim
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!