Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha volt már öngyilkossági...

Ha volt már öngyilkossági kísérleted, miért tetted?

Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 14:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

14:05ös vagyok

Először "csak" vágdostam a kezem, de azzal nem foglalkoztak, tinihisztinek gondolták.

Aztán egyszer tényleg komolyan gondoltam, és beadtam magamnak lónyugtatót. (apám állatorvos, és onnan loptam).

Következő kép az az, hogy kórházban vagyok, és a szüleim jöttek látogatni. Másfél hónap pszichiátriai kezelés következett, aztán később hazaengedtek, megbeszéltük otthon a problémákat, de itthon még jártam pszicholóushoz.

Utólag azt mondom: Soha többet! Azóta sem csináltam ilyesmit, nem is tervezem. Teljesen átértékeltem a dolgokat.

2011. jan. 2. 14:19
 12/21 anonim ***** válasza:
60%
Konkrétan nem, de sokszor vágytam már a halálra, és csináltam önmagamra káros dolgokat, de egyik miatt sem kerültem közvetlen életveszélybe.
2011. jan. 2. 14:19
 13/21 anonim ***** válasza:
Volt. Azért tettem, mert úgy éreztem, nem olyan nemmel jöttem a világra, mint amilyennel kellett volna, azaz a biológiai nemem nem felelt meg annak, mint aminek belül éreztem magam. Azóta sok idő telt el, és elfogadtam magamat a testemet) és az életemet (a nemi szerepet, amit csinálnom kell) olyannak, amilyen, már nem is gondolok rá soha, hogy mi lett volna, ha nem így születek... Biztosan oka volt, hogy így történt :) Sok jó dolog történt velem az életben eddig, iszonyat jó barátaim vannak, vidám ember vagyok :) És biztos vagyok benne, hogy SOHA nem leszek öngyilkos!
2011. jan. 2. 14:20
 14/21 anonim ***** válasza:

2 évvel ezelőtt minden rossz összejött az életemben, és nem akartam így élni. Az utolsó lökés az volt, amikor a párom elhagyott. Aznap mikor megtudtam felvagdostam az ereim.

Túléltem.

És mostmár általában jóval pozitívabb vagyok, bár vannak időszakok, amikor ugyanolyan rosszul érzem magam, és megfordul a fejemben, hogy megteszem újra. De azt hiszem kezd az életem helyre jönni.

2011. jan. 2. 14:21
 15/21 anonim ***** válasza:

14:18-as vagyok

elírtam,

környezetemet szoktam zsarolni

2011. jan. 2. 14:38
 16/21 Doddie ***** válasza:
De hogy tudjátok felvágni az ereiteket???? Nem fáááj.? Mármint persze biztos de ha nem sikerül... Uristen. Nekem nincs hozzá merszem hogy nekiszaladjak a Dunának, meg föleg ahhoz nincs hogy belevágjak az ereimbe.
2011. jan. 2. 14:51
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

14:21 vagyok

Szerintem ha valaki oda jut, hogy megteszi, akkor az már nincs teljesen tudatában a cselekedetének. Amikor megtettem nem is éreztem semmilyen fájdalmat, csak néztem ahogyan folyik ki a vérem. És egyre nyugodtabb lettem minden vágással. Mai fejjel már én se merném megtenni, félnék. De akkor úgy elborult az agyam, hogy semmit nem éreztem.

Én inkább azt nem tudom, hogy hogyan tudja valaki magát felakasztani. Azt se tudnám hogyan kezdjem, vagy hogy kell, mégis annyi ilyen öngyilkosságról hallani.

2011. jan. 2. 15:35
 18/21 anonim ***** válasza:

Ált. isk. koromban elég mély depresszióba kerültem, úgy éreztem mindenki ellenem van, aztán egy családi veszekedés után próbáltam magam megfojtani a tusolócsővel, persze eredménytelenül.

Később sokat gondolkoztam a tökéletes öngyilkosságon.

Végül kórházba kerültem mert se enni se beszélni nem voltam hajlandó, infúzióval és orromon keresztül ledugott csővel tápláltak.

2011. jan. 2. 19:56
 19/21 anonim ***** válasza:
Magány, szerelmi bánat, érzelmi zsarolás a környezetem felé, vagy éppen a környezetem által halálba hajszolás... nem tudom már megszámolni, hogy hány kísérletem volt rá.
2011. jan. 2. 22:58
 20/21 anonim ***** válasza:
magányosság
2011. jan. 7. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!