Miért hiszik azt, hogy ha egy nőnek tehetősebb férje/barátja van, akkor az a nő csak a férfi pénzére hajt?
Barátaink szilveszteri buliján voltunk, ahol ott volt egy olyan pár is, akiket mi nem ismertünk. A legjobb barátnőmnek olyat mondtak, hogy én biztos csak a férjemmel a pénz miatt vagyok, ezt a barátnőm meg visszamondta nekem. Engem ez nagyon bántott, bár tudom, hogy nem kellett volna a szívemre vennem, hisz nem ismernek sem engem, sem a férjemet. De mégis..az embereknek hogy van képük másokról ilyen rosszindulatú dolgokat feltételezni első látásra? Pedig én ezt semmivel sem érdemeltem ki. 2 éve vagyunk házasok, 4 éve vagyunk együtt és úgy szeretjük egymást még most is, ahogy a kapcsolatunk legelején. Sok a pénzéhes nő, azt elismerem, de miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni? Nagyon nagyon megbántottak. Pedig szerintem látszik, hogy szeretjük egymást és egyik félről sem érdekkapcsolat a miénk, főleg, mert nekem is jól fizető állásom van és magamnak teremtettem mindent.
27/N
"csak mert gazdag"
"csak mert jól néz ki"
"csak mert orvos"
Ennyire nem hisznek az emberek az igaz szerelemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!