Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt, hogy ha egy...

Miért hiszik azt, hogy ha egy nőnek tehetősebb férje/barátja van, akkor az a nő csak a férfi pénzére hajt?

Figyelt kérdés

Barátaink szilveszteri buliján voltunk, ahol ott volt egy olyan pár is, akiket mi nem ismertünk. A legjobb barátnőmnek olyat mondtak, hogy én biztos csak a férjemmel a pénz miatt vagyok, ezt a barátnőm meg visszamondta nekem. Engem ez nagyon bántott, bár tudom, hogy nem kellett volna a szívemre vennem, hisz nem ismernek sem engem, sem a férjemet. De mégis..az embereknek hogy van képük másokról ilyen rosszindulatú dolgokat feltételezni első látásra? Pedig én ezt semmivel sem érdemeltem ki. 2 éve vagyunk házasok, 4 éve vagyunk együtt és úgy szeretjük egymást még most is, ahogy a kapcsolatunk legelején. Sok a pénzéhes nő, azt elismerem, de miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni? Nagyon nagyon megbántottak. Pedig szerintem látszik, hogy szeretjük egymást és egyik félről sem érdekkapcsolat a miénk, főleg, mert nekem is jól fizető állásom van és magamnak teremtettem mindent.

27/N

2011. jan. 2. 00:16
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
51%

És megjegyzem a kérdezővel ugyanezt csinálták. Céltalanul a lelkébe gázoltak holott nem is ismerik.

Aki ilyet csinál annak először a saját boldogságát kellene rendbe szedni és utána nézni másokat.

2011. jan. 2. 01:26
 32/43 anonim ***** válasza:
50%
tehát hogy ezek az ismerősök egyedüli értéknek a pénzt látták a párodban.
2011. jan. 2. 01:27
 33/43 anonim ***** válasza:
58%

Azok szoktak a legrosszindulatúbbak lenni,akik saját hibájukból maradtak csórók..savanyú a szőlő

Ezen az oldalon is állandóan az emberek 80% azt akarja bizonyitani,hogy ő a legszegényebb. Ha 80 ezret keresel egy hónapban és ezt leírod,biztos lehetsz benne hogy jön a tiéd után 15 hozzászolás,hogy de jól megy neked,én csak 50et,jajj bárcsak 50et keresnék mi 10en élünk 20 ezer forintból ésatöbbi. Egy darabig ez idegesitett,mostmár csak röhögök rajta.Aki annyira csóró az menjen tanulni,dolgozzon 2 müszakban,ne szüljön 17 évesen gyereket és még sorolhatnám.

Lassan már ott tartunk,hogy szégyellni kell azt is ha van saját lakásod,vagy autód mert jönnek a rosszindulatu megjegyzések,sugdolozások hogy a segged alá lett tolva,adót csalsz,szerencséd volt stb.. az le van fosva hogy előtte évekig 12 órában heti 6 napban gürcöltél,vagy tanultál diákhitelből,neeeeem ugyanmár hát munkával nem lehet pénzt keresni:D De ha valaki szegény akkor sajnálni kell mert mindenki más a hibás,ő még véletlenül sem tehet rola

na ezek az emberek szoktak ilyen rosszindulatú megjegyzéseket tenni. Te meg hülye vagy,hogy magadra veszed,gondoljanak amit akarnak.. az ilyenek ha nem a pénz,akkor más miatt fognak megszólni. Mindenkiben lehet kivetnivalót találni .

2011. jan. 2. 01:28
 34/43 anonim ***** válasza:
93%

Akár tetszik nektek, akár nem, az embereknek első ránézésre megvan a véleményük a másikról (akkor is ha ez felszínes). Nem véletlenül fontos az első benyomás. Aztán ezt lehet formálni, de mindenkit beosztanak elsőként valamilyen kategóriába.

Ne mondjátok, hogy nektek sosem volt antipatikus valaki, anélkül, hogy ismertétek volna az illetőt...

Csak ugye nehéz elviselni, ha épp mi vagyunk azok, akikről rosszat gondolnak.

Vagy bebizonyítod nekik az ellenkezőjét, hogy te őrülten szereted a férjedet vagy hagyod az egészet. Én az utóbbit választanám. Elég, ha én tudom, hogy érzek. Nem?

2011. jan. 2. 01:38
 35/43 anonim ***** válasza:
67%
Nem lehet a legjobb baratnod. Minek keveri a sz.rt, foleg szilveszter ejelen? Miert kellett neki visszamondani mit mondtak rolad. Miert kellett elcseszni neki az ejszakad. Tudod mit. Nem az az ismeretlen par irigy, hanem a baratnod. Honnan tudod hogy egyaltalan mondtak e? Nem foglalkoznek vele hogy bulin ki mit mond. Honnan tudnak ismeretlen emberek hogy ferjed penzbe forog e vagy sem? Ha csak nem vagytok sznobbok, es ha kell ha nem kitalaljatok hogy mi van nektek. Dus gazdagok annyira nem lehettek ha te is dolgozol, nem utazol, nem sutetted magad, nem ebedre jarsz baratnokkel es nem a golf palyara.
2011. jan. 2. 02:39
 36/43 anonim ***** válasza:
63%
Ez attól függ a pasi sokat költ rád jelentősen többet mint te magadra, akkor kitartott vagy. Ha nem így van nincs okod aggódni.
2011. jan. 2. 10:14
 37/43 anonim ***** válasza:
17%
A Ferrariba én is beleraknám a popsimat!
2011. jan. 2. 11:35
 38/43 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Nem olvastam végig a válaszokat így elnézést ha olyat írok, amit esetleg más már megtett előttem.

Savanyú a szőlő!

Ennyi, ez nem szól másról. Nem kell foglalkozni velük, az a fontos, hogy te mit érzel nem az amit ők gondolnak.

A mai világban minden nő pénzéhesnek van titulálva, akinek a férje egy centtel is többet keres... ( hozzátenném ilyen is van)

Minden jót! (:

2011. jan. 2. 11:40
 39/43 anonim ***** válasza:
59%
Mert ez az igazság.
2011. jan. 2. 12:42
 40/43 anonim ***** válasza:
50%

"Nem fair, hogy elítélik a kérdezőt, de az sem, hogy mások meg azokat, akik ezt választják. Pl.:

"Tényleg "érdekes", amikor egy 50-60 éves kopaszodó, tehetős férfi egy 20-30 éves csinos nővel van. Nehéz elképzelni, hogy egy fiatal lány/nő miért akar egy annyival idősebb pasival lenni, amikor simán találhatna korabelieket is."

Ebben az esetben a faszinak pénze van, a csajnak meg jó külseje. A faszi a pénzéért cserébe kap egy feszes popsit, a csaj meg a feszes popsijáért egy csomó pénzt. Akik ilyen kapcsolatban vannak, azok szerintem tudják, hogy ez így van. Hisz ha a mai világban érték a sok pénz, és a faszinak sok pénze van, akkor azért a pénzért azt kap meg, akit akar. És a mai világban a feszes popsi szintén érték, és a csaj is választhat, hogy kinek adja. Sima cserekereskedelem. Engem nem akasztanak ki az ilyen kapcsolatok, még csak rossz véleményem sincs róluk, hisz elkerülöm az ilyen embereket. Egy csomó stresszt megspórolok.

(Mellesleg ebben benne van az csúnya feltételezés, hogy egy középkorú férfit semmi másért nem lehet szeretni, csak a pénzéért.)"

Az én példámon lehet igazán csámcsogni.22 évesen ismertem meg az akkor 55 éves férjemet.Egy talpig úriembert, hatalmas vagyonnal, 5 kontinensen lévő villákkal, nemzetközileg kiterjesztett vállalkozásokkal, és mindennel luxussal ami ezzel együtt jár.Viszont nekem is 22 évesen egy csinos 8(!) számjegyű összeg csücsült a bankszámlámon, mert a szüleim meghaltak, és mindent én örököltem.Ezek ismeretében nem valószínű, hogy a pénze miatt mentem hozzá a férjemhez.13 éve vagyunk együtt, imádom a mai napig, Ő is a tenyerén hordoz engem és a fiunkat is, nagyon ritkán vagyunk Magyarországon, ha ott vagyunk, akkor is csak azért, hogy valamelyik alapítványon keresztül adományokat küldjünk, intézzünk.

Ilyen is van, mint a mi történetünk, nem minden nő csak a pénzéért megy hozzá az idősebb férfihoz.

2011. jan. 2. 12:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!