Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt, hogy ha egy...

Miért hiszik azt, hogy ha egy nőnek tehetősebb férje/barátja van, akkor az a nő csak a férfi pénzére hajt?

Figyelt kérdés

Barátaink szilveszteri buliján voltunk, ahol ott volt egy olyan pár is, akiket mi nem ismertünk. A legjobb barátnőmnek olyat mondtak, hogy én biztos csak a férjemmel a pénz miatt vagyok, ezt a barátnőm meg visszamondta nekem. Engem ez nagyon bántott, bár tudom, hogy nem kellett volna a szívemre vennem, hisz nem ismernek sem engem, sem a férjemet. De mégis..az embereknek hogy van képük másokról ilyen rosszindulatú dolgokat feltételezni első látásra? Pedig én ezt semmivel sem érdemeltem ki. 2 éve vagyunk házasok, 4 éve vagyunk együtt és úgy szeretjük egymást még most is, ahogy a kapcsolatunk legelején. Sok a pénzéhes nő, azt elismerem, de miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni? Nagyon nagyon megbántottak. Pedig szerintem látszik, hogy szeretjük egymást és egyik félről sem érdekkapcsolat a miénk, főleg, mert nekem is jól fizető állásom van és magamnak teremtettem mindent.

27/N

2011. jan. 2. 00:16
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
67%

ne számítson idegen emberek véleménye.

manapság könnyen rásütik bárkire, hogy pénzéhes, csak mert a párja egy kicsit jobban keres mint ő.

egyébként meg nem ítélem el az érdekkapcsolatokat sem, ők úgy érzik jól magukat, én meg másképp.

2011. jan. 2. 01:01
 22/43 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, mint az utolsó válaszoló ezt a "középkorú férfi, csinos nő" dolgot. Biztos vannak olyan kapcsolatok, ahol ezzel tisztában van mindkét fél, azaz, hogy a korosodó férfi egy csinos, fiatal, igényes nő "tulajdonosa" lesz, cserébe a nő igényeit kielégíti. Szóval én ezeket a kapcsolatokat nem ítélem el, más dolog az, ha a nő erőszakosan ráakaszkodik a pasira, a tiszteletnek a legalsó foka sincs meg. Nálunk viszont az a helyzet, hogy a férjem egy életerős, helyes 29 éves férfi, akit imádok, mert azt gondolom, hogy őt nekem szánta a sors. Én meg egy karrierista nő vagyok és remélem, hogy a sors dologgal kapcsolatban ő is így gondolkodik:)
2011. jan. 2. 01:04
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Egy középkorú férfit nemcsak a pénzéért lehet szeretni, de nem tartom egészségesnek, hogy egy lányával egykorú csajjal kavar az illető. Érdekes a pénzes középkorú férfiak mellett ritkán látni korban hozzáillő, kevésbé dekoratív nőket...

Mellesleg hidegen hagy. Nem érdekelnek idegen emberek, csak a tényeket írom le.

2011. jan. 2. 01:04
 24/43 anonim ***** válasza:
69%

Én meg azt nem tartom egészségesnek, ha valaki állandóan másokat les és abból áll ki, hogy szitkozódik és elméleteket gyárt.

Az egészséges, aki boldog. Ha valaki egy 50 éves férfi mellett boldog, akkor éljen vele.

2011. jan. 2. 01:08
 25/43 anonim ***** válasza:
63%

00:59-nek!

Egy piros autót, aminek ágaskodó paci van az elején.

Ad össze! :D

2011. jan. 2. 01:15
 26/43 anonim ***** válasza:
36%

Csodálatos dolog az autó, én a Lexust imádom a legjobban. Esküszöm egyszer összespórolok egy ilyenre :

[link]

Ez a kocsi a második szerelmem :)

2011. jan. 2. 01:17
 27/43 anonim ***** válasza:
43%

Mit pattogsz? Inkább téged érdekel mások véleménye. Felőlem 80 éves pasikkal is járhatsz. Mint írtam, nem érdekelnek az ilyen emberek. Nem agyalok rajtuk, hogy jajj most vajon mennyi pénzből élnek. Megvan róluk a véleményem és ennyivel be is van fejezve a dolog.

Mellesleg most a pénz kérdésről volt szó, nem arról, hogy te beleszerettél egy "nem gazdag" 50 éves férfibe.

2011. jan. 2. 01:18
 28/43 anonim ***** válasza:
79%
Persze, hogy érdekel mások véleménye, mert tényként állítanak be f*szságokat és baromi idegesítő, ha valakit ok nélkül tisztességtelennek néznek.
2011. jan. 2. 01:20
 29/43 anonim ***** válasza:
91%

szerintem nem gondolnak ilyet az emberek, na jó, néha akadnak kivételek, de nem ez az általános.

amúgy arra gondoltál már, hogy lehet, hogy ezzel a kijelentéssel nem is téged akartak becsmérelni, hanem inkább a férjedben nem láttak fantáziát, és nem értették, hogy mit keres egy ilyen jó nő egy számukra semmilyen férfi mellett.

2011. jan. 2. 01:26
 30/43 anonim ***** válasza:
16%
Akkor neked bejött az élet a Ferrarival!!! Grat hozzá és kurd meg az összes ribancot helyettem is!!!
2011. jan. 2. 01:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!