Miért hiszik azt, hogy ha egy nőnek tehetősebb férje/barátja van, akkor az a nő csak a férfi pénzére hajt?
Barátaink szilveszteri buliján voltunk, ahol ott volt egy olyan pár is, akiket mi nem ismertünk. A legjobb barátnőmnek olyat mondtak, hogy én biztos csak a férjemmel a pénz miatt vagyok, ezt a barátnőm meg visszamondta nekem. Engem ez nagyon bántott, bár tudom, hogy nem kellett volna a szívemre vennem, hisz nem ismernek sem engem, sem a férjemet. De mégis..az embereknek hogy van képük másokról ilyen rosszindulatú dolgokat feltételezni első látásra? Pedig én ezt semmivel sem érdemeltem ki. 2 éve vagyunk házasok, 4 éve vagyunk együtt és úgy szeretjük egymást még most is, ahogy a kapcsolatunk legelején. Sok a pénzéhes nő, azt elismerem, de miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni? Nagyon nagyon megbántottak. Pedig szerintem látszik, hogy szeretjük egymást és egyik félről sem érdekkapcsolat a miénk, főleg, mert nekem is jól fizető állásom van és magamnak teremtettem mindent.
27/N
Azért mert ahogy te is írtad sok pénzéhes nő van.
Tényleg "érdekes", amikor egy 50-60 éves kopaszodó, tehetős férfi egy 20-30 éves csinos nővel van. Nehéz elképzelni, hogy egy fiatal lány/nő miért akar egy annyival idősebb pasival lenni, amikor simán találhatna korabelieket is.
És egy gazdag pasi 20 milliós autóval, öltönyben azonnal talál magának nőt, míg ugyanaz a pasi trabanttal és melegítőben labdába sem rúghatna ugyanazoknál a nőknél.
Persze van kivétel, de nagyon sok ilyen eset van.
Jobbat sajnos nem tudok írni, mint azt, hogy le kell sz*rni magasról. De te még nem is vagy rossz helyzetben, mert rólad idegenek feltételezik ezt, akikkel valószínűleg nem sűrűn fogsz találkozni. Rólam a barátom haverjai golták azt, hogy biztos csak a pénze meg a kocsija miatt vagyok vele..Mostmár talán túl vagyunk ezen.
(A mai világban ha nő vagy, és kapsz a férjedtől/barátodtól egy pár 200Ft-os zoknit, akkor a legjobb ha titokban tartod, különben pénzes r*****nak fognak titulálni.)
00:41!
jot nevettem az utolso szokapcsolaton
Mit érdekel téged két idegen? Mindenkinek meg akarsz felelni? Csak mert azt nem lehet. Ameddig a párod tehetős és jól áll anyagilag, meg fogod kapni néhány embertől, hogy a pénze miatt vagy vele és mentél hozzá feleségül. Ilyenek az emberek.
Ha ennyire zavar, keress egy szegény srácot...
Nem fair, hogy elítélik a kérdezőt, de az sem, hogy mások meg azokat, akik ezt választják. Pl.:
"Tényleg "érdekes", amikor egy 50-60 éves kopaszodó, tehetős férfi egy 20-30 éves csinos nővel van. Nehéz elképzelni, hogy egy fiatal lány/nő miért akar egy annyival idősebb pasival lenni, amikor simán találhatna korabelieket is."
Ebben az esetben a faszinak pénze van, a csajnak meg jó külseje. A faszi a pénzéért cserébe kap egy feszes popsit, a csaj meg a feszes popsijáért egy csomó pénzt. Akik ilyen kapcsolatban vannak, azok szerintem tudják, hogy ez így van. Hisz ha a mai világban érték a sok pénz, és a faszinak sok pénze van, akkor azért a pénzért azt kap meg, akit akar. És a mai világban a feszes popsi szintén érték, és a csaj is választhat, hogy kinek adja. Sima cserekereskedelem. Engem nem akasztanak ki az ilyen kapcsolatok, még csak rossz véleményem sincs róluk, hisz elkerülöm az ilyen embereket. Egy csomó stresszt megspórolok.
(Mellesleg ebben benne van az csúnya feltételezés, hogy egy középkorú férfit semmi másért nem lehet szeretni, csak a pénzéért.)
Pedig ez marhaság. 18 évesen voltam szerelmes életemben először egy 50 éves férfibe. Egyáltalán nem kopaszodott, gyönyörű fekete haja volt és úriember volt. Soha életében nem volt gazdag. Számlagondjai nem voltak, de szép is lett volna ha vannak. Az az ember szinte szabadnap nélkül dolgozott több munkahelyen is. Példát vehetne róla a minden hétvégén hulla részeg kérdezés nélkül taperolós fiatal férfi társaság.
Nem csak a pénzért lehet szeretni egy ilyen idős embert, én őt szerettem, a mai napig visszamennék hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!