Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt, hogy ha egy...

Miért hiszik azt, hogy ha egy nőnek tehetősebb férje/barátja van, akkor az a nő csak a férfi pénzére hajt?

Figyelt kérdés

Barátaink szilveszteri buliján voltunk, ahol ott volt egy olyan pár is, akiket mi nem ismertünk. A legjobb barátnőmnek olyat mondtak, hogy én biztos csak a férjemmel a pénz miatt vagyok, ezt a barátnőm meg visszamondta nekem. Engem ez nagyon bántott, bár tudom, hogy nem kellett volna a szívemre vennem, hisz nem ismernek sem engem, sem a férjemet. De mégis..az embereknek hogy van képük másokról ilyen rosszindulatú dolgokat feltételezni első látásra? Pedig én ezt semmivel sem érdemeltem ki. 2 éve vagyunk házasok, 4 éve vagyunk együtt és úgy szeretjük egymást még most is, ahogy a kapcsolatunk legelején. Sok a pénzéhes nő, azt elismerem, de miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni? Nagyon nagyon megbántottak. Pedig szerintem látszik, hogy szeretjük egymást és egyik félről sem érdekkapcsolat a miénk, főleg, mert nekem is jól fizető állásom van és magamnak teremtettem mindent.

27/N

2011. jan. 2. 00:16
1 2 3 4 5
 1/43 anonim válasza:
68%
Azért mert Magyarországon vagyunk és itt irigy mindenki.
2011. jan. 2. 00:20
 2/43 anonim ***** válasza:
65%

Azért, amiért ha itt az oldalon 10 000-nél nagyobb összeget mersz leírni, akkor közlik, hogy "de jól megy"

Tessék, ott a lehetőség mindenki előtt.

Rátok is csak irigykednek, ne törődj velük.

2011. jan. 2. 00:22
 3/43 anonim ***** válasza:
82%

nekem is van egy idióta haverom, aki mindig azzal cukkol, hogy azért vagyok a párommal, mert van autója, ő meg azért van velem mert nekem van lakásom. (hozzáteszem, egyik sem a luxuskategória, sőt!)

nos, neki se kocsija, se lakása, de még csak egy épeszű nője sem volt évek óta...

nagyon tud bosszantani, amikor egyesek az anyagi javakra irigykednek, hiszen azok csak tárgyak, bármikor eladod, megveszed.

én inkább mondjuk az olyanokat irigylem, akiknek élnek a nagyszüleik, volt normális apjuk. ezeket soha nem fogom tudni megvenni pénzen :(

2011. jan. 2. 00:31
 4/43 anonim ***** válasza:
66%
Irigyek es nagyon butak (szep szoval kifejezve). Nekem is vannak ilyen ismeroseim, akik azt hiszik jobban tudjak, hogy mit erzunk, teszunk, akarunk, mint mi.
2011. jan. 2. 00:34
 5/43 anonim ***** válasza:
83%
Ez érdekes kérdés.Annak,akinek nincs rá alapja,az megsértődik ezen a feltételezésen,aki pedig valóban kitartott és pénz nélkül bottal se piszkálná meg a párját az fel sem veszi.
2011. jan. 2. 00:36
 6/43 anonim ***** válasza:
89%

Egy igazi költö vagy, mert a kérdésedben egyúttal a választ is megadtad. "sok a pénzéhes nő, azt elismerem".

Sajnos az emberek általánosítanak, mert nagyon sok esetben a pénz játsza a föszerepet.

Magamon tapasztalom, hogy amióta tehetösebb lettem, egy értékes Nö nincs a közelemben, mindenki csak a javaimra hajt.

2011. jan. 2. 00:37
 7/43 A kérdező kommentje:
Én is azokat irigyelem, akiknek volt rendes apjuk és teljes családjuk. De azt nagyon rosszindulatúnak tartom, hogy ha valakit meghívnak egy buliba és csak 2 embert ismer, aztán azzal szórakozik egész este, hogy a többi embert méregeti, meg levon messzemenő következtetéseket a másikról, mikor semmi oka nincs rá. Az biztos, hogy ha még egyszer meglátom akárhol is őket, szépen utalok rá, hogy tudom, hogy mit mondtak rólam/rólunk. Persze csak úrinő módjára.
2011. jan. 2. 00:38
 8/43 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező: Semmit nem fogsz elérni vele,ha utalsz nekik arra,hogy tudod mit mondtak.Maximum a szemedbe bocsánatot kérnek,de azt már tudod,hogy valójában mit gondolnak.Vagy elfogadod ezt vagy felhúzod magad,de változtatni ezen nem tudsz.Az igazságot te tudod,legyen ennyi elég.Bizonyítani úgysem tudsz.
2011. jan. 2. 00:40
 9/43 anonim ***** válasza:
87%

Mer tényleg nagyon sok a pénzéhes nő. Életem első kocsija egy Volkswagen Passat volt, ami jó kocsi, de semmi különös, abban valahogy nem vonzottam a csajokat. Másfél év után lecseréltem egy annál kb. 10-szer drágább sportkocsira és alig tudtam levakarni a csajokat magamról, pedig esküszöm ugyanúgy néztem ki...

Persze tudom, hogy vannak kivételek, az én feleségem se a pénzemért szeret, már csak azért sem, mert a szülei legalább olyan gazdagok, mint én, de gyakoribb az olyan nő, aki hajlandó akár komoly kapcsolatra is, azért mert a pasi férjes.

2011. jan. 2. 00:41
 10/43 anonim ***** válasza:
89%
De most ebből miért csinálsz ekkora ügyet?Nemértem.Hát ha egy idegen ember úgy gondolja,tegye.íha meg ismerős küld el a pi...ba.Ennyi.
2011. jan. 2. 00:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!