Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van aki mindenféle felhajtás...

Van aki mindenféle felhajtás nélkül ünnepelte a szilvesztert, a családja körében? Tehát olyan, aki nem bulizott csak azért, mert ez ilyenkor elvárt dolog, nem ivott, nem részegedett le azért, mert ez elvárt dolog. Stb?

Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 03:06
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
25%
14:29: Nekem is ugyanez a bajom a kérdéssel.. Nem azért mentem bulizni, mert elvárt, hanem mert szeretek bulizni és ilyenkor tele jobbnál jobb bulikkal a város:) Miért ne mennék, nem is értem:D
2011. jan. 2. 04:50
 52/52 A kérdező kommentje:
Mondta valaki, hogy ne menj? Mondta valaki, hogy én vagy más itt az oldalon különbnek érzi magát ettől, hogy nem ment bulizni? A kérdést azért tettem fel okoskám, mert az elmúlt egy-másfél hétben legalább 150-200 kérdést jelent meg itt az oldalon, hogy hova mész bulizni szilveszterkor, mit csinálsz szilveszterkor, miben leszel szilveszterkor, mennyit fogsz inni szilveszterkor, ciki ha otthon leszek szilveszterkor, 20 főre mekkora házibulit csináljak szilveszterkor és így tovább. Teccik érteni?
2011. jan. 2. 09:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!