Van aki mindenféle felhajtás nélkül ünnepelte a szilvesztert, a családja körében? Tehát olyan, aki nem bulizott csak azért, mert ez ilyenkor elvárt dolog, nem ivott, nem részegedett le azért, mert ez elvárt dolog. Stb?
Mi semmi extrát nem csináltunk, teljesen unalmasan, családi körben telt a Szilveszter. És nagyon sz@rul aludtam utána. És nagyon bosszúsan keltem. És nagyon "boldog" az Új Év... :((((
24 f
Én sajnos itthon ünnepeltem, szerettem volna velem egykorúak társaságában lenni, meg akár inni is, de nem azért mert elvárásnak érzem, hanem mert lett volna rá igényem. Nagyon szomorú is voltam amiatt, hogy itthon kell lennem anyával, de végül jó kedvre derítettek a kabarék a TV-ben :-) Éjfélkor koccintottunk, aztán ettünk lencsét, még TVztünk, és kb fél 2-kor feküdtünk le aludni. Remélem, lesznek ennél jobb szilvesztereim is.
19/L
Szia!
A férjem elment éjszakára dolgozni,én pedig áthívtam hozzánk 2 barátnőmet családostól,a gyerekeik akkorák,mint a kisebbik fiam,ők játszottak,mi beszélgettünk,8-kor mentek haza,után megvacsiztunk,megnéztünk egy dvd-t és 10 óra előtt mentek aludni a kisfiaim.
Én még tv-t néztem,amióta gyerekeim vannak nem járok el sehova ilyenkor,(nekik minden nap ugyanolyan,ugyanakkor kelnek,fekszenek,)inni pedig soha nem ittam:)
30/N
Van! Mi is itthol voltunk. Vacsiztunk, tv-ztünk. Gyerek 10-kor elaludt (2 éves múlt), mi apával koccintottunk, ettünk és tv-ztünk. ja, és éjfél után minden ismerősünket végigtelefonáltuk, Boldog Uj Évet kivántunk. És CSAK MI voltunk otthol. Akiket felhivtunk mind bulizott (kivéve a szüleinket).
Aztán mikor 2-kor néztük a tv-t, mondtam apának hogy ez volt az egyik legjobb Szilveszterem :)
Van. :)
Mi Activityztünk a családdal. :)
15/L
Én is otthon voltam szüleimmel, nagynénémékkel. Nem volt olyan rossz, volt mindenféle kaja, tv-t néztünk, beszélgettünk, még olvasgattam is kicsit, fél 2-kor mentem aludni. Jó, hát nem ez álmaim szilvesztere, az biztos, de mondjuk bulizni nem mentem volna el még ha fizetnének érte, akkor sem. Nem az én világom. Jó lett volna barátokkal, de az meg nehezen lett volna megoldható. Majd lesz jobb..:)
16/L
Tényleg elég szánalmas ez a kérdés ebben a formában.
Mi az, h mert kötelező? meg elvárt?
Az emberek azért buliznak, mert év vége van és megünneplik.
Mi ebben olyan hihetetlen?
Én mondjuk itthon voltam, de csak azért, mert beteg voltam:S
De 100%, h mentem volna, sőt, ha holnap nem dolgoznák mentem is volna még betegen is, mert akkor lett volna időm kigyógyulni,de így nincs.
Csak tudnám miért lettem lepontozva...
A kérdésre válaszolók többségéhez híven mi is otthon voltunk, és mégis haszontalan választ adtam!
Úgy tűnik új év ide vagy oda, ez az oldal semmit nem változott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!