Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van aki mindenféle felhajtás...

Van aki mindenféle felhajtás nélkül ünnepelte a szilvesztert, a családja körében? Tehát olyan, aki nem bulizott csak azért, mert ez ilyenkor elvárt dolog, nem ivott, nem részegedett le azért, mert ez elvárt dolog. Stb?

Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 03:06
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt olyan év, asszem 3 éve, mikor itthon voltam.

1. Nem elvárás a lerészegedés, mint ahogy szülinapkor se - számomra. Sem tegnap (vagyis ma :D) sem pl. szülinapkor nem részegedtem le.

2. Nővérem 21 éves, nincs élettársa, velünk él mivel ide jár fősulira, és itthon töltötte, a családdal a szilvesztert. Nincs ebben semmi különös, embere válogatja, kivel tölti.

Van, aki elmegy egy hotelbe és a párjával kényeztetik magukt és max. 1 pohár pezsgőt isznak.

2011. jan. 1. 10:24
 22/52 anonim ***** válasza:
100%
Igen.eddig sem voltam nagy bulizós de mióta megszületett a kislányom pláne nem.Őt este 8-kor letettük aludni.Apával kettesben néztük a tv-t.Éjfélkor pezsgőt bontottunk és a kiságy mellett koccintottunk:)Ennél szebb Új Év sztem nincs is.Mindenkinek B.U.É.K
2011. jan. 1. 10:36
 23/52 anonim ***** válasza:
100%

tavaly és most is párommal kettesben voltunk,filmeztünk,párat társasoztunk,kb 9kor pezsgőt bontottunk hogy mostanra kimenjen és vezethessen,éjfélkor kiszálltunk az ágyból,azablakból néztük a tűzijátékot meg a hülyegyerekeket

2 hét szabin vagyunk mindketten,ez a nap is olyan volt mint a többi,ki kell élvezni,hétfőtől megint munka+suli...

23/N

boldogabb uj évet

2011. jan. 1. 10:36
 24/52 anonim ***** válasza:
100%
Én sem buliztam nagyon. Barátnőimmel délután filmeztünk zenét hallgattunk a fiúk közben playstationoztak a másik szobába. Utána kimentünk a térre ahol retro party volt 10ig azt eléggé élveztük mert imádjuk azokat a zenéket. De utána jöttem is haza mivel egyik barátnőm beteg és itt volt nálunk plusz a kis kutyám fél a tüzijátéktól tehát még előtte haza akartam érni hozzá. Mióta ő meg van tehát harmadik éve így telik a szilveszterem. 21L
2011. jan. 1. 10:52
 25/52 anonim ***** válasza:

Egy haverommal voltam, mert egy másik nem jött el, mert nagyon otthonülős, az öcsém meg csak átugrott egy kicsit, mert családja is van, a haver eü-okból nem ihat alkoholt (amúgy sem volt az a berugós fajta, 1-2 sör ment volna le neki az este folyamán), és nekem sem sikerült berúgnom, igaz, annyira nem is igyekeztem.

Hát nem ilyen szilveszterre vágytam, jó azért nem a sárga földig berúgni, de azért egy kicsit mozgalmasabb társaság kellett volna.

(30 már rég elmúltam, és hímnemű vagyok.)

2011. jan. 1. 11:13
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Én lakótársam macskájával meg a programozás könyvemmel szilvesztereztem vizsga miatt :D
2011. jan. 1. 11:16
 27/52 anonim ***** válasza:
100%
Igen én, a családom, a 2 cica és a 2 kutyus. B.U.É.K.!
2011. jan. 1. 11:24
 28/52 anonim ***** válasza:
100%
Én tizenéve nem várok semmit a szilvesztertől. Mi a párommal kettesben voltunk a két spánielünkkel. Koraeste egy ismerős átjött, kicsit dumáltunk, eszegettünk, utána dvd-ztünk, éjfélkor pezsgő és aztán szunya. Így megy ez már jó pár éve és így ez jó is nekünk. Fiatalon sem szerettem reggelig fennmaradni és kómásan átélni az újév napját. Most is kipihenten ébredtünk 8 után és kimentünk a közeli erdőbe a kutyákkal. 38F és 30N
2011. jan. 1. 11:27
 29/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt semmi extra, megittunk 2 pezsgőt a párommal, megnéztünk 2 filmet, aztán fél 11-kor mentünk aludni. Sose volt ingerenciám szilveszterezni, hidegen hagy az egész petárdás, bebaxós kényszerbulizás. Sokkal jobb a barátokkal évközben találkozni akkor, amikor mi akarjuk.

23L

2011. jan. 1. 11:28
 30/52 anonim ***** válasza:

Én is itthon voltam,pedig sok korombeli szét bulizza magát ilyenkor.Este kártyáztunk a tesómmal,szüleimmel,beszélgettünk,majd átmentem az egyik barátnőmhöz egy kicsit,hülyéskedtünk,röhögtünk,majd nálunk megvártuk az éjfélt,koccintottunk,aztán ő haza ment,én megfürödtem,majd fél 4ig tv-t néztem:)

16/L

2011. jan. 1. 11:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!