Van aki mindenféle felhajtás nélkül ünnepelte a szilvesztert, a családja körében? Tehát olyan, aki nem bulizott csak azért, mert ez ilyenkor elvárt dolog, nem ivott, nem részegedett le azért, mert ez elvárt dolog. Stb?
Jelen. Párommal megnéztünk egy jó hosszú filmet, én éjfél után bedobtam a szunyát.
Boldog új évet!
21/L
Mi átmentünk a szomszédba, és 11 óráig társasjátékoztunk, majd 11 óra után együtt hazajöttünk, majd éjfélkor virslit ettünk (én nem), és koccintuttunk. Ezután a kutyát "babusgattuk" egy kicsit, mert nagyon megrémült a sok tűzijáték és petárda hallatán... 1 órakor elmentek, mi pedig lefeküdtünk aludni. Én 1/2 9-kor már ébren voltam. :)
B.Ú.É.K. mindenkinek!
Nekünk is ugyanolyan este volt ez, mint a többi. Éjfélkor átmentünk a szüleimhez (egy udvar, csak külön ház), mentes pezsgővel koccintottunk, megnéztük a tűzijátékot a tévében, majd 1 órakor már aludtunk is párommal. Ő ma ment dolgozni, amúgy sem bulizhattunk volna, de a 22 hónapos ikreink mellett ez így is lesz még pár évig. Én egyébként mióta nem bulizhatok nem is szeretem a szilvesztert, rossz, hogy mindenki jól érzi magát, szórakozik, nekem meg nem lehet. Már 18 óra előtt elkezdtek a városban mindenfelé tűzijátékozni, többek között a hátsó szomszédunk is, a kutyánk meg volt teljesen kergülve, szétugatta magát éjfélig, a gyerekek is eléggé nyűgösek voltak, 22 óra előtt aludtak el a szokásos 20:30-21:00 óra helyett.. szóval nekem nem volt egy nagy "durranás" ez a szilveszter.
De azért Boldog Új évet mindenkinek! :))
Mi az ügyeleten voltunk beteg kislányunkkal :(
Mire hazaértünk, fáradtak, kimerültek voltunk, nem tudtuk megvárni az éjfélt sem, hogy legalább koccintsunk. Elég szomorkásan indult a mai reggelünk, vagyis az idei évünk.
ma 9:47, jobbulást a kislányodnak!
Amúgy én éjfélig pokereztem tesóval, majd pezsgőt ittunk és vacsoráztunk a szüleinkkel és lefeküdtünk. Hívtak bulizni, de nem mentem, én valahogy jobban szeretek a családommal lenni ilyenkor. Ha a családommal vagyok nekem többet jelent a szilveszter mintha valahol tajrészegen buliznék. Bulizni máskor is tudok. Lehet maradi a felfogásom vagy nem tudom, mások miért néznek furán rám, de nem vagyok hajlandó csak azért bulizni, mert ez "elvárt" ilyenkor.
B.Ú.É.K mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!