Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van aki mindenféle felhajtás...

Van aki mindenféle felhajtás nélkül ünnepelte a szilvesztert, a családja körében? Tehát olyan, aki nem bulizott csak azért, mert ez ilyenkor elvárt dolog, nem ivott, nem részegedett le azért, mert ez elvárt dolog. Stb?

Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 03:06
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
92%
Igen! Mi is tévéztünk és én személy szerint fél 11-kor aludtam. :) Vettünk gyerek pezsgőt, de elfelejtettük felbontani.
2011. jan. 1. 07:55
 12/52 anonim ***** válasza:
100%

Jelen. Párommal megnéztünk egy jó hosszú filmet, én éjfél után bedobtam a szunyát.

Boldog új évet!

21/L

2011. jan. 1. 08:01
 13/52 anonim ***** válasza:
100%
"jó műsor" volt a tévében /szokás szerint/ ugyhogy 10-kor elaludtunk. Reggel fél 8-kor kipihenten ébredtünk. A pezsgővel még 9 körül koccintottunk, hátha nem leszünk ébren. Remélem azért a kisfiam jól bulizott.
2011. jan. 1. 08:58
 14/52 anonim ***** válasza:
100%

Mi átmentünk a szomszédba, és 11 óráig társasjátékoztunk, majd 11 óra után együtt hazajöttünk, majd éjfélkor virslit ettünk (én nem), és koccintuttunk. Ezután a kutyát "babusgattuk" egy kicsit, mert nagyon megrémült a sok tűzijáték és petárda hallatán... 1 órakor elmentek, mi pedig lefeküdtünk aludni. Én 1/2 9-kor már ébren voltam. :)

B.Ú.É.K. mindenkinek!

2011. jan. 1. 09:08
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
Igen mi. Én már 9-kor ágyban voltam, éjfél után is csak azért keltem fel, mert a 4 hetes babám megéhezett.
2011. jan. 1. 09:37
 16/52 anonim ***** válasza:
87%

Nekünk is ugyanolyan este volt ez, mint a többi. Éjfélkor átmentünk a szüleimhez (egy udvar, csak külön ház), mentes pezsgővel koccintottunk, megnéztük a tűzijátékot a tévében, majd 1 órakor már aludtunk is párommal. Ő ma ment dolgozni, amúgy sem bulizhattunk volna, de a 22 hónapos ikreink mellett ez így is lesz még pár évig. Én egyébként mióta nem bulizhatok nem is szeretem a szilvesztert, rossz, hogy mindenki jól érzi magát, szórakozik, nekem meg nem lehet. Már 18 óra előtt elkezdtek a városban mindenfelé tűzijátékozni, többek között a hátsó szomszédunk is, a kutyánk meg volt teljesen kergülve, szétugatta magát éjfélig, a gyerekek is eléggé nyűgösek voltak, 22 óra előtt aludtak el a szokásos 20:30-21:00 óra helyett.. szóval nekem nem volt egy nagy "durranás" ez a szilveszter.

De azért Boldog Új évet mindenkinek! :))

2011. jan. 1. 09:46
 17/52 anonim ***** válasza:
100%

Mi az ügyeleten voltunk beteg kislányunkkal :(

Mire hazaértünk, fáradtak, kimerültek voltunk, nem tudtuk megvárni az éjfélt sem, hogy legalább koccintsunk. Elég szomorkásan indult a mai reggelünk, vagyis az idei évünk.

2011. jan. 1. 09:47
 18/52 anonim ***** válasza:
100%
Igen pezsgö sem volt minek?
2011. jan. 1. 09:49
 19/52 anonim ***** válasza:
100%

ma 9:47, jobbulást a kislányodnak!

Amúgy én éjfélig pokereztem tesóval, majd pezsgőt ittunk és vacsoráztunk a szüleinkkel és lefeküdtünk. Hívtak bulizni, de nem mentem, én valahogy jobban szeretek a családommal lenni ilyenkor. Ha a családommal vagyok nekem többet jelent a szilveszter mintha valahol tajrészegen buliznék. Bulizni máskor is tudok. Lehet maradi a felfogásom vagy nem tudom, mások miért néznek furán rám, de nem vagyok hajlandó csak azért bulizni, mert ez "elvárt" ilyenkor.

B.Ú.É.K mindenkinek!

2011. jan. 1. 10:12
 20/52 anonim ***** válasza:
100%
Párommal filmeket néztünk, pihentünk éjfélkor koccintottunk uána aludtunk :)
2011. jan. 1. 10:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!