A barátommal töltöm a Szilvesztert, és kellenének ötletek, hova mehetnénk?
Figyelt kérdés
Szóval, ahogy írtam,31.-én együtt leszünk egész nap, és szeretnék valami programot, hogy ne otthon üljünk. Budapesten valami? Nem szórakozó helyre gondoltam. És olyan 6-8 óra közötti program kéne, mert nem Budapestiek vagyunk (Érd)
mindketten 17 évesek vagyunk.
2010. dec. 30. 00:27
3/8 anonim válasza:
előző vagyok.*
ja bocsi nem olvastam végig:S
4/8 A kérdező kommentje:
Első: Köszönöm, meg nézem.
Második: Köszönöm, de nem vagyunk bulizósak, és Spáten nem is jó hely:) Semmi gond, máskor olvasd végig a kérdést azért, mielött válaszolsz:)
2010. dec. 30. 00:37
5/8 A kérdező kommentje:
Az elsővel sem lettem előrébb!!!
További válaszokat várok!
Köszönöm.
2010. dec. 30. 00:48
6/8 anonim válasza:
szilveszterkor az utcán is buli van, bemnetek a városba és csak sétáljatok,nézelődjetek, találtok majd programot ami tetszik nektek
én így tennék
7/8 anonim válasza:
Ha az elsővel nem lettél előrébb, akkor nem nagyon tudunk rajtad segíteni. Ott nagyjából minden fent van.
8/8 A kérdező kommentje:
09:06 Köszönöm szépen:) Igazad van, mi is így fogunk tenni:)
2010. dec. 30. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!