Van aki mindenféle felhajtás nélkül ünnepelte a szilvesztert, a családja körében? Tehát olyan, aki nem bulizott csak azért, mert ez ilyenkor elvárt dolog, nem ivott, nem részegedett le azért, mert ez elvárt dolog. Stb?
Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 03:06
31/52 anonim válasza:
Én év közben sem járok el bulizni, tehát most miért mentem volna? :)
Amúgy pedig a kutyámat nem szívesen hagytam volna itthon a nagyimra...Én egy horrorfilmet néztem tegnap, megnéztem pár tűzijátékot, aztán lefeküdtem aludni.
32/52 anonim válasza:
Csatlakozom!
Ez már a 2. szilveszterünk volt egymás után, amit itthon töltöttünk. 2009-ben ekkor voltam 7 hónapos terhes, most meg itt a 10 hónapos trónörökös! :) Őt letettük a szokott időben aludni, mi meg néztük a TV-t. Éjfélkor már nagyon álmosak voltunk, úgyhogy még a kölyök pezsgőt sem bontottuk fel, majd most ebéd után!
BUÉK mindenkinek!
33/52 OliaTIRA válasza:
Boldog Újévet Mindenkinek! :)
34/52 anonim válasza:
én viszont tüzijáték ezerrel :)
35/52 anonim válasza:
Igen,mert beteg vagyok.:S
Amúgy házibuliba mentem volna,de így..:S
36/52 anonim válasza:
Természetesen van ! Mi így voltunk...
37/52 anonim válasza:
Párommal néztünk egy vígjátéksorozatot, megnéztünk az ablakból 1-2 tűzijátékot és aludtunk:) de nagyon jó szilveszter volt buli nélkül is:)
38/52 anonim válasza:
Amúgy ilyen kérdést minek írsz, már nem azért? Azt gondoljátok, hogy jobbak vagytok, csak mert otthon ültetek a tv előtt, és KIPIHENTEN ébredtetek? Én elmentem bulizni, ittam is, táncoltam, ezer éve nem látott emberekkel találkozhattam, és újakat ismerhettem meg, mégsem vagyok másnapos, és én is kipihenten keltem... Igen, azért buliztam, mert szilveszter van, de én nem szenvedek ezen ennyit, hogy "kötelező" volt. Ha jó emberek vannak körülöttem, bármikor képes vagyok bulizni. Annyira gáz ez a kérdés, már bocs, kérdező.
39/52 anonim válasza:
3 haverom átjött hozzám, gyerekpezsgőt ittunk, és társasoztunk... ennyi... utána meg 4-en aludtunk 1 ágyban.xD
40/52 anonim válasza:
mi párommal néztük itthon a tévét szal van...sajnos nem lehettünk a családunkal mert neki meghalt mindenkije az én anyukám meg messze van:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!