átkozottul egyedül érzem magam, pedig mindenki nagyra értékel; - miért?
Soha senki nem hív meg sehova, vagy hív fel, az életem minden percébe az egyedüllétet vonzom be valami okból. Pedig mindenki így-meg úgy dícsér, hogy ilyen meg olyan értékes ember meg jóbarát vagyok. Csak épp nekem nincs kivel megosztanom a problémáimat. Állandóan én hívogatok mindenkit ha találkozni szeretnék valakivel. A saját tesóimat is állandóan nekem kell hívogatnom, pedig nagyon örülnek ha látnak. Ez számomra ellentmondásos, és logikátlan viselkedés. Tudom hogy beképzeltnek tűnik, de már azt kell mondjam, legszívesebben szkennelném magam hogy legalább egyetlen ember legyen ebben az átkozott életben aki néha felhívna (és nem mindíg én), vagy kezdeményezné hogy találkozzunk időnként; - akivel értelmesen (építő jelleggel) el lehetne végre beszélgetni (nem az x-faktorról,meg mit tudom én milyen nevű mondvacsinált "tehetségekről" - különben sem tévézek, mert az is inkább leépíti az embert mintsem gazdagítana).
Nyomorult egy világ ez én mondom...
18.30 tetszik a felfogásod :9 egyedül élsz Te is?
Én 38/N vagyok
Üdv velem is így van bár én egy kicsit fiatalabb vagyok. Alapvetően minden ok de ez a szilveszter kicsit lehangol. Olyan szar. 15 éves vagyok fiú. Most kerültem gimibe hát az nagyon szar semmi jó arc nincs és így szünidőbe meg ilyesmi nem is tartom a kapcsolatot velük. Régi osztálytársak közül 3-4 sráccal most is elmegyünk ide-oda, de azok is meg mindenki megy az új oszt. társakkal bulizni most. Jobb lett volna szakközépbe menni oda legalább nem csak stréberek megy nyomorékok járnak.
Meg azért a régiekre is haragszom egy kicsit tavaly nálam volt a szilveszter ősök nem voltak most mindenki szarik rám. Itthon ülök anyámékkal 15 évesen...
Na jó azért még a fiatalságom nincs veszélyben de akkor is...
Igen :D
Én eüs vagyok, szóval nem undorodom a vértől, de ha valaki lenyalja az ujjáról meg stb. na attól a falramászok :D Ha bort iszok ezt juttatja eszembe, aztán idő előtt lesz vuk a dologból :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!