Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » átkozottul egyedül érzem...

átkozottul egyedül érzem magam, pedig mindenki nagyra értékel; - miért?

Figyelt kérdés

Soha senki nem hív meg sehova, vagy hív fel, az életem minden percébe az egyedüllétet vonzom be valami okból. Pedig mindenki így-meg úgy dícsér, hogy ilyen meg olyan értékes ember meg jóbarát vagyok. Csak épp nekem nincs kivel megosztanom a problémáimat. Állandóan én hívogatok mindenkit ha találkozni szeretnék valakivel. A saját tesóimat is állandóan nekem kell hívogatnom, pedig nagyon örülnek ha látnak. Ez számomra ellentmondásos, és logikátlan viselkedés. Tudom hogy beképzeltnek tűnik, de már azt kell mondjam, legszívesebben szkennelném magam hogy legalább egyetlen ember legyen ebben az átkozott életben aki néha felhívna (és nem mindíg én), vagy kezdeményezné hogy találkozzunk időnként; - akivel értelmesen (építő jelleggel) el lehetne végre beszélgetni (nem az x-faktorról,meg mit tudom én milyen nevű mondvacsinált "tehetségekről" - különben sem tévézek, mert az is inkább leépíti az embert mintsem gazdagítana).

Nyomorult egy világ ez én mondom...

2010. dec. 31. 17:57
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:

18.30 tetszik a felfogásod :9 egyedül élsz Te is?

Én 38/N vagyok

2010. dec. 31. 18:43
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

Üdv velem is így van bár én egy kicsit fiatalabb vagyok. Alapvetően minden ok de ez a szilveszter kicsit lehangol. Olyan szar. 15 éves vagyok fiú. Most kerültem gimibe hát az nagyon szar semmi jó arc nincs és így szünidőbe meg ilyesmi nem is tartom a kapcsolatot velük. Régi osztálytársak közül 3-4 sráccal most is elmegyünk ide-oda, de azok is meg mindenki megy az új oszt. társakkal bulizni most. Jobb lett volna szakközépbe menni oda legalább nem csak stréberek megy nyomorékok járnak.

Meg azért a régiekre is haragszom egy kicsit tavaly nálam volt a szilveszter ősök nem voltak most mindenki szarik rám. Itthon ülök anyámékkal 15 évesen...

Na jó azért még a fiatalságom nincs veszélyben de akkor is...

2010. dec. 31. 18:45
 23/47 A kérdező kommentje:
14 éves koromban (azaz amikor elballagtam általánosból) bátyám elráncigált magával hétvégenként a haverjaihoz. Addig nem igazán jártam sehová - mármint szórakozni. Aztán a kollégista éveim ezt a csavargást csak fokozta némiképp (kinél nem?). Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy idestova 1év híján 20éve csavargok hétvégenként ide-oda, ill. iszogatok és már kissé belefáradtam. Az a nagy szerencsém, hogy a családom, és a felmenőim is többnyire immunisak voltak az alkohol tartós hatásaival szemben, pedig ennyi év "szürcsölgetés" után már simán alkoholista lennék. Bár -hozzáteszem- töményet egyébként is csak nagyritkán iszok, rendszerint inkább sört vagy valamilyen jófajta borokat szoktam
2010. dec. 31. 18:45
 24/47 anonim ***** válasza:
Én pezsgő párti vagyok, a bort ki nem állom, vérízű.
2010. dec. 31. 18:47
 25/47 anonim ***** válasza:
vérízű?:D
2010. dec. 31. 18:49
 26/47 anonim ***** válasza:

Igen :D

Én eüs vagyok, szóval nem undorodom a vértől, de ha valaki lenyalja az ujjáról meg stb. na attól a falramászok :D Ha bort iszok ezt juttatja eszembe, aztán idő előtt lesz vuk a dologból :DD

2010. dec. 31. 18:51
 27/47 A kérdező kommentje:
Kedves 18:41-es hozzászóló köszönöm, kedves töled az ismerkedési szándék. Élni is fogok a lehetőséggel, és talán már holna p írok neked, (ha magamhoz térek:)) csak össze kell szednem a gondolataimat, hisz a "semmiből" kéne valahogy elindulni. És Neked kedves 18:41-es szintén örömmel írnék, nem árt ha van valaki aki korából, és ennélfogva tapasztalatai terén is felettem áll.
2010. dec. 31. 18:52
 28/47 A kérdező kommentje:
Bocs az első, az 18:30-as akart lenni, a második (18:41) az stimmel:).
2010. dec. 31. 18:53
 29/47 anonim ***** válasza:
Mintha a számból vette volna ki a szót a kérdező. 18F
2010. dec. 31. 18:55
 30/47 anonim ***** válasza:
Hát, mivel a piára nem jelentkeztetek, egyedül állok neki :)
2010. dec. 31. 19:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!