Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » átkozottul egyedül érzem...

átkozottul egyedül érzem magam, pedig mindenki nagyra értékel; - miért?

Figyelt kérdés

Soha senki nem hív meg sehova, vagy hív fel, az életem minden percébe az egyedüllétet vonzom be valami okból. Pedig mindenki így-meg úgy dícsér, hogy ilyen meg olyan értékes ember meg jóbarát vagyok. Csak épp nekem nincs kivel megosztanom a problémáimat. Állandóan én hívogatok mindenkit ha találkozni szeretnék valakivel. A saját tesóimat is állandóan nekem kell hívogatnom, pedig nagyon örülnek ha látnak. Ez számomra ellentmondásos, és logikátlan viselkedés. Tudom hogy beképzeltnek tűnik, de már azt kell mondjam, legszívesebben szkennelném magam hogy legalább egyetlen ember legyen ebben az átkozott életben aki néha felhívna (és nem mindíg én), vagy kezdeményezné hogy találkozzunk időnként; - akivel értelmesen (építő jelleggel) el lehetne végre beszélgetni (nem az x-faktorról,meg mit tudom én milyen nevű mondvacsinált "tehetségekről" - különben sem tévézek, mert az is inkább leépíti az embert mintsem gazdagítana).

Nyomorult egy világ ez én mondom...

2010. dec. 31. 17:57
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

Ja és 21/N, ha már a korotokat kérdezem legalább lássátok az enyémet :)

Kérdező és nincs családod?

2010. dec. 31. 18:26
 12/47 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs; - így alakult... eddig
2010. dec. 31. 18:28
 13/47 anonim ***** válasza:

És párod?

Az én mai terveimet egy 7 évvel ezelőtti kapcsolat tette tönkre.

2010. dec. 31. 18:29
 14/47 anonim ***** válasza:

lehetnénk spanok, bár én meg egy negyvenéves nő vagyok :))

mondjuk nekem elég megeresztenem két telefont, ha rám törnek az általad leírt gondolatok, és a legkedvesebb szomszédaim már csöngetnek is, hogy enyhítsük a rosszkedvemet. Hidd el, van annyi pálinka, amennyivel ezt el lehet érni. Néha az X-faktorról beszélgetünk, néha a II. világháborúról, néha a világot akarjuk megváltani, máskor meg felcsapunk hobbi gyerekpszichológusnak..

33 évesen neki kellene állni változtatni ezen. Lehet, nem jó emberekkel vagy kapcsolatban.

A világ akkor nyomorult, ha azzá tesszük.

2010. dec. 31. 18:30
 15/47 A kérdező kommentje:
Ha valaki tudja, (talán inkább idősebb, bölcsebb olvasók) erre a "bevonzós" dologra adhatna racionális választ, ha egyáltalán létezik ilyen. Talán ez lehet a kulcs a megoldásra.
2010. dec. 31. 18:33
 16/47 A kérdező kommentje:
18:30-as : köszönöm. Bár ez az ideje lenne elkezdeni változtatni egy kicsit úgy hat számomra, mintha egy lázas embernek mondaná valaki hogy ugyan, nem olyan nagy ügy ez, nyomja le azt a lázat:)
2010. dec. 31. 18:36
 17/47 anonim ***** válasza:
Talán hülye ötlet, de miért nem iszunk?
2010. dec. 31. 18:38
 18/47 A kérdező kommentje:
Sajnos párom sincs. Bár erről én (is tehetek) de amikor próbálkozok, rendre kiderül hogy foglalt az illető, vagy nem akar kapcsolatot, vagy pedig valamilyen okból kifolyólag nem illünk össze.
2010. dec. 31. 18:39
 19/47 anonim ***** válasza:

18.25-ös Nekem nem gond, ha férfi vagy, és a 33 év sem:)

Akkor barátok?:)

2010. dec. 31. 18:41
 20/47 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat nekem sincs párom 1 éve. Azóta csak biológiai késztetést érzek, de lelkit nem.
2010. dec. 31. 18:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!