Ki az aki otthon lesz ma este?
Én sajnos igen,megint.Tavaly is itthon gubbasztottam,idén el akartam menni bulizni vhová,de nem úgy jöttek össze a dolgok,szóval ez idén is kimarad.Csak olyan rossz,hogy szinte minden korombeli a barátaival szilveszterezik,én meg itthon a szüleimmel,tesómmal:(
Egyébként meg nem is szeretem annyira a szilvesztert,mert ilyenkor kötelező mindenkinek jól érezni magát,bulizni hajnalig,meg inni hányásig.
Más is lesz otthon ma rajtam kivül?
17/L
Én párommal leszek, de nem megyünk sehova. Jó lenne, de soha nem találunk jó programot, lehet túl válogatósak vagyunk.
21/L
Nekem már kedvem sincs semmihez...
Az első egy osztálytársam házibulija lett volna, de lemondta a bulit.
Aztán úgy volt, hogy barátnőmmel lemegyünk egy közeli kis faluba, és az unokatestvérével meg 2 fiú haverjával leszünk.Ez az ötlet az én szüleimnek, és az ő szüleinek sem tetszett.Mondták, mondták az ellenérveket, de pozitívumokat egyet se.
Szóval oda se megyünk:/
Valószínűleg az lesz, hogy vagy átjön barátnőm, vagy átmegyek barátnőmöz.Lemegyünk a játszótérre, ők vettek tüzijátékot azokat kilőjjük, megnézzük a városi tüzijátékot és kész.
Azért a pezsgőt, amit előre megvettünk elviszem, megisszuk majd barátnőmmel.
15/L
Mi is itthon leszünk.
Már jónéhány éve nem járunk el, sokkal jobb itthon ülni, esetleg néhány barátot áthívni, mint egy étteremben ülni, nulla poénokon kényszeredetten mosolyogni és tűrni, hogy belefüstölnek a képembe ... :-)
Itthon :)
a faluba sz@r sincs ... egymagam minek .... a baráti társaságban nem érzem magam jól ... na meg 13/F ...
Sziasztok,
mi kettesben leszünk a férjemmel. Sütit eszünk, forró csokit iszunk, activity-zünk, nézünk a tv-ben valami szilveszteri összeállítást. Nekünk ez a legjobb program! És éjfélkor a szomszéd tuti tüzijátékozni fog (nekünk is)! :)
BUÉK mindenkinek
Mimi 27L
köszi a sok választ:)
hát az isten háta mögött vhol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!