Ki az aki otthon lesz ma este?
Én sajnos igen,megint.Tavaly is itthon gubbasztottam,idén el akartam menni bulizni vhová,de nem úgy jöttek össze a dolgok,szóval ez idén is kimarad.Csak olyan rossz,hogy szinte minden korombeli a barátaival szilveszterezik,én meg itthon a szüleimmel,tesómmal:(
Egyébként meg nem is szeretem annyira a szilvesztert,mert ilyenkor kötelező mindenkinek jól érezni magát,bulizni hajnalig,meg inni hányásig.
Más is lesz otthon ma rajtam kivül?
17/L
én is otthon leszek. A barátommal összevesztünk, lemondtuk a panziófoglalásunkat is, és külön-külön töltjük a szilvesztert otthon. Legalábbis én otthon leszek. Hogy ő hol lesz, azt nem tudom.
26/L
Elképzelhető, hogy én is itthon leszek, bár ez estig még alakulhat!
Tegnap iszonyú módon begyulladt a torkom, ma meg annyira köhögök, hogy majd megfulladok. A baj az, hogy idebent a lakásban meleg van, ez nagyon nem jó, na de az udvarra sem ülhetek ki ilyen hidegben! =o(
Én is 17/L és én is itthon szerintem. Hiába kapok minden évben jó pár bulimeghívást, ahogy idén is, nem megyek most sehová. Tavaly voltam, rosszul éreztem magam. Alig vártam, hogy hazamenjek. Utálom a szilvesztert, mintha kötelező lenne berúgni mindenkinek...
Úgy meg nem ajánlatos elmenni egy buliba, ha te nem iszol, mert akik józanon a barátaid voltak... hát ne lásd őket részegen.. :)
Gondolkodtam, hogy felszállok egy vonatra és irány Pest, de az összes "hadra fogható" barátnő/barát már elígérkezett, egyedül meg túl veszélyesnek tűnik. Úgyhogy itthon maradok és talán nem alszom el éjfélig.. ha meg igen, akkor meg ez van. :D
BUÉK mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!