Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik olyan neveket adnak...

Akik olyan neveket adnak gyermekeiknek, amik igencsak megmosolyogtatják környezetüket, azok maguk is viselnék a nevet?

Figyelt kérdés
Úgy értem, olyan szülőket kérdezek, akik mondjuk Erdei Manónak, vagy Málnácskának, vagy amit most olvastam, Tavaszkának hívják gyermekeiket, azok maguknak is el tudnák képzelni ezt a nevet? És azoktól is kérdezem, akik ilyen nevet kaptak a szüleiktől, és már nem gyerekek (remélem vannak ilyenek), azok hogyan gondolkodnak erről? Szeretik a nevüket? Akár gyerekek is válaszolhatnak, szeretitek a neveteket? (Persze akiknek ilyesmi neve van, azokra gondoltam)
2010. dec. 29. 13:21
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Uramatyám ezen a galambos tarzanon jót röhögtem! XD Ismersz ilyen személyt?
2010. dec. 30. 20:22
 32/37 anonim ***** válasza:

Íme pár létező név: (nagyon beteg)

Pisi László Zsiros B. Ödön

Kandisz Nóra Lakatos Marlonbrandó

Somogyi Punci Mihály Piros Arany

Skoda Mercédesz Kolompár Pamela

Kasza Blanka Farkas Piroska

SZOPJÁK JÁNOSNÉ Mezeiné Nyúl Mária

Popp Simon Gyökér Irén

Csaby Csaba Kapp Bea

Pribékné Mosolygós Éva Bármi Áron

Simon Mihálka Vangelisz Dr. Puki Gyuláné

Pics Alajos Romolhatatlan Rozália

Bugyiné Kurják Krisztina Szopós Sándor

Galambos Tarzan Sutyinszki Pál

Ondóné Emperger Mária Dr. Buta Ferenc ( tanár )

Szaladósné, Futó Gabriella Halál Péter

Havasi Gyopár Cserepes Virág

Öntöző K. Anna Végh Béla

Nyári Napsugár Dr. Kontár Alfréd

2010. dec. 30. 20:24
 33/37 A kérdező kommentje:
Az utolsónak. Nekem nagyon kamuszaga van egy néhány névnek, ne haragudj. Pl nem hiszem, hogy a Puncit engedélyezték volna Magyarországon. Az már nagyon durva lenne.
2010. dec. 30. 23:06
 34/37 anonim ***** válasza:
Van pedig. Puncz Imre volt a Maunikában is.
2010. dec. 30. 23:15
 35/37 anonim ***** válasza:

nem kamu. baleseti sebészeten egy dokitól vannak az infók. íme a link: [link]

sztem igaz

2010. dec. 31. 10:13
 36/37 A kérdező kommentje:
Attól, hogy fölírja valaki az internetre, én még nem hiszek benne. Sok téves adat van az interneten. Személyesen szeretnék beszélni azzal a Punci urral. A puncz meg az nem egyenlő a Punci-val azt a Puncz-ot még el is hiszem. De érdekes, hogy senki nem ismer személyesen Punci urat, vagy Ondonét, nagyon ritka név lehet, lehet, hogy csak egy ember viseli. Nem kötözködésből írom, de szerintem egy-kettő kamu név.
2010. dec. 31. 11:07
 37/37 anonim ***** válasza:
Jó lehet van benne valami, de én imserek Ondó vezetéknévvel kezdődő férfit. :)))
2011. jan. 1. 21:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!