Baj ha anya volt a példaképem?
Figyelt kérdés
22 éves leszek és fiú vagyok.
Mindig anyámat másoltam vele tudtam azonosulni. Anya sokat volt otthon, engedelmes feleség és kiváló háziasszony hírében állt. A család volt neki az első ezért a karriert feladta most pedig boldog nagymama.
Elkezdtem magam furcsán érezni.
ma 12:35
1/9 anonim válasza:
Nem baj, csak furcsa, ha valaki nem lány és nem 5 éves.
2/9 anonim válasza:
Amikor megnyitottam a kérdésed, azt hittem, egy nő írta.
3/9 anonim válasza:
Amúgy nem, csak tudod ez a hagyományos nő, mint jelenség, eléggé elavult és nem gazdaságos ebben a cudar kapitalizmusban. Illetve elég bizarr, hogy férfi létedre egy nő a példaképed. Ráadásul ha te is háztartásbeli feleséget szeretnél, akkor legalább havi 1 misit kell hazavinned, mert a gyerekeken kívül az asszonyra legalább egy havi 150 ezret kell majd költened, és ha nyugdíjas leszel szintén neked kell eltartanod, szerintem ez nagyon rossz üzlet.
5/9 anonim válasza:
Az attól függ. Ma már az sem baj ha te is háziasszony akarsz lenni. Mit másolsz a kitartását? Örülj neki hogy szerencsés vagy hogy van ilyen anyukád. A kérdés egy vicc. Miért lenne baj? De nyilván nem lehet az az életcélod fiziológiai szempontok miatt ami anyukádnak
6/9 anonim válasza:
Engedelmes feleség? Mi a f...? :D ez troll kérdés, ugye?
7/9 Luminary válasza:
Szerintem ezzel semmi baj. A baj az, ha valakinek egy sorozatgyilkos a példaképe. Sajnos ez nem is extrém, sőt még jól is érzik magukat. Na ez már baj.
8/9 anonim válasza:
Szerintem te összekevered a fogalmakat vagy az érzéseket.
Mivel volt ideje a családjával foglalkozni türelemmel, szép emlékek és a nyugodtság fűződik hozzá és a gyerekkorodhoz.
Ez tisztelet és megbecsülés vagy hála amit érzel, nem feltétlen a példaképed.
9/9 anonim válasza:
Önbizalmat mégsem adott. Mert akkor nem írtad volna ki a kérdést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!