Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha anya volt a példaképem?

Baj ha anya volt a példaképem?

Figyelt kérdés

22 éves leszek és fiú vagyok.

Mindig anyámat másoltam vele tudtam azonosulni. Anya sokat volt otthon, engedelmes feleség és kiváló háziasszony hírében állt. A család volt neki az első ezért a karriert feladta most pedig boldog nagymama.

Elkezdtem magam furcsán érezni.

ma 12:35
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Nem baj, csak furcsa, ha valaki nem lány és nem 5 éves.
ma 12:48
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Amikor megnyitottam a kérdésed, azt hittem, egy nő írta.
ma 12:49
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy nem, csak tudod ez a hagyományos nő, mint jelenség, eléggé elavult és nem gazdaságos ebben a cudar kapitalizmusban. Illetve elég bizarr, hogy férfi létedre egy nő a példaképed. Ráadásul ha te is háztartásbeli feleséget szeretnél, akkor legalább havi 1 misit kell hazavinned, mert a gyerekeken kívül az asszonyra legalább egy havi 150 ezret kell majd költened, és ha nyugdíjas leszel szintén neked kell eltartanod, szerintem ez nagyon rossz üzlet.
ma 12:51
 4/9 1112 ***** válasza:
84%
Döntsd el te,kérdező,hogy baj-e.
ma 12:51
 5/9 anonim válasza:
94%
Az attól függ. Ma már az sem baj ha te is háziasszony akarsz lenni. Mit másolsz a kitartását? Örülj neki hogy szerencsés vagy hogy van ilyen anyukád. A kérdés egy vicc. Miért lenne baj? De nyilván nem lehet az az életcélod fiziológiai szempontok miatt ami anyukádnak
ma 12:57
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Engedelmes feleség? Mi a f...? :D ez troll kérdés, ugye?
ma 13:06
 7/9 Luminary válasza:
39%
Szerintem ezzel semmi baj. A baj az, ha valakinek egy sorozatgyilkos a példaképe. Sajnos ez nem is extrém, sőt még jól is érzik magukat. Na ez már baj.
ma 13:10
 8/9 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem te összekevered a fogalmakat vagy az érzéseket.

Mivel volt ideje a családjával foglalkozni türelemmel, szép emlékek és a nyugodtság fűződik hozzá és a gyerekkorodhoz.

Ez tisztelet és megbecsülés vagy hála amit érzel, nem feltétlen a példaképed.

ma 13:58
 9/9 anonim ***** válasza:
84%
Önbizalmat mégsem adott. Mert akkor nem írtad volna ki a kérdést.
ma 14:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!