Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik olyan neveket adnak...

Akik olyan neveket adnak gyermekeiknek, amik igencsak megmosolyogtatják környezetüket, azok maguk is viselnék a nevet?

Figyelt kérdés
Úgy értem, olyan szülőket kérdezek, akik mondjuk Erdei Manónak, vagy Málnácskának, vagy amit most olvastam, Tavaszkának hívják gyermekeiket, azok maguknak is el tudnák képzelni ezt a nevet? És azoktól is kérdezem, akik ilyen nevet kaptak a szüleiktől, és már nem gyerekek (remélem vannak ilyenek), azok hogyan gondolkodnak erről? Szeretik a nevüket? Akár gyerekek is válaszolhatnak, szeretitek a neveteket? (Persze akiknek ilyesmi neve van, azokra gondoltam)
2010. dec. 29. 13:21
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Ismim lánya Zizi,hát én nem adnék a gyerekemnek ilyen nevet,nem csesznék ki vele.
2010. dec. 29. 16:30
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát én biztosan nem járatnám le a gyerekemet. Mert akárki akármit mond, aki ilyen nevet ad a gyerekének, annak kisebbségi komplexusa vagy feltűnési viszketegsége van. A kedvenc nevem különleges, de azt hiszem ez pont azon a határon van, ami még bőven belefér és gyönyörű. Ez az Auróra. Az ilyen Kandida, Málna, Tomkrúz és még sorolhatnám, hülyét kapok tőlük.
2010. dec. 29. 16:37
 23/37 tetris ***** válasza:
83%

Rézműves Rikárdó Enrikó Rómeó

Orsós Dzsenifer Eszmeralda Izaura

Fásy Juliette (ejtsd: Zsüliette, becézve: Zsülike) hányáska

2010. dec. 29. 17:45
 24/37 tetris ***** válasza:
100%
Málna nevű hölgyet hogyan fogják becézni, ha majd idősebb lesz? Málna néni? Málnus néni? Málnácska nénicske?
2010. dec. 29. 17:47
 25/37 anonim ***** válasza:
69%

Vannak különleges nevek, amik tetszenek (pl. Málna, Dió, Mandula), de nem hiszem, hogy a adnám a gyerekemnek első névnek. Másodiknak simán, de elsőnek nem hiszem.

Ami nagyon tetszik most, az a Szira, egy ősmagyar név, jelentése: szürke. Sziraként élnék én is. Esetleg Miraként, Lottiként is.

2010. dec. 29. 17:49
 26/37 tetris ***** válasza:
100%
Wow! Szira! Nagyon klassz! Ősi, mégis fiatalos,vagány, MAGYAR!!!!
2010. dec. 29. 17:55
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Már csak egy jó vezetéknevű férfi kell hozzá :]
2010. dec. 29. 17:59
 28/37 anonim ***** válasza:
86%

Aki Szirát akar adni:

ajánlom Neked a Tak vezetéknevet:

TAK-SZIRA

Jó név a Szira, csak vigyázzatok a vezetéknévvel.

2010. dec. 29. 19:50
 29/37 anonim ***** válasza:

HÁt röhögtem jókat!

Náalm Galambos Tarzan és Tirpák Szantiágó viszi a prímet.

2010. dec. 30. 11:49
 30/37 anonim ***** válasza:

Én vagyok a Szirás válaszoló.

Nem ragaszkodom foggal-körömmel ehhez a névhez, de ha olyan lesz a párom vezetékneve, hogy illik hozzá ez a név, és a páromnak is fog tetszeni, akkor szeretném, ah ez lenne a gyerkőc neve. :]

2010. dec. 30. 14:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!