A szüleim miért nem akarják hogy pilóta legyek? Annyira idegesítő hogy még ebbe is beleszólnak!
Figyelt kérdés
Azt mondták hogy mindent meg fognak tenni hogy ne vegyenek fel a pilótasuliba!!!
Ezt megtehetik? :( Már így is mindenbe beleszólnak!!!!
2010. dec. 27. 14:26
22/42 anonim válasza:
*helyszínelésen
Bocsi, kicsit lerongálódtam mára.
23/42 anonim válasza:
Nem azt mondtam,hogy nincsenek repülős balesetek.Csak kevesebb,mint pl autós.
24/42 anonim válasza:
A statisztikában azt sosem említik meg, hogy mekkora eséllyel élsz túl egy zuhanást, és egy autóbalesetet, pedig, ez is hozzátartozik az igazsághoz.
25/42 anonim válasza:
Azért a nagygépek viszont nem hullanak havonta:)Jól is néznénk ki.Persze,egy leesik az égről egy fél évben,meghal százötven ember.Az utakon ehhez a számhoz nem kell egy hónap sem.(Szerintem)De keressetek igazolást hozzá,pontosan nem tudom:)
27/42 anonim válasza:
,,A repülés nem veszélyes, csak a lezuhanás az"
Na itt az igazság,kész:)
28/42 A kérdező kommentje:
a lezuhanást is sokan túlélik csak az utána lévő tűzben/robbanásokba halnak bele sokan :(
2010. dec. 29. 13:25
29/42 anonim válasza:
Ha 12.000 m-ről leesel, majdnem tuti, hogy véged. Ha összeütközöl v.kivel, nagyobb az esély, hogy túléled. Persze, hogy nem esnek le sűrűn nagy gépek! Nagyjából megtanulták a leckét a légitársaságok a "miért ne spóroljunk a karbantartással?" témakörből. Nem tudom, emlékeztek-e még ezekre a társaságokra, mint pl. a Continental, a Columbia, a TWA, az AeroPeru. Utolsó három a perköltségekbe, kártérítésekbe és büntetésekbe rokkant bele, a Continental meg döglődik évek óta (nem tudom, melyik társaság vette meg).
30/42 anonim válasza:
Azért szólnak bele, egyrészt, mert féltenek, másrészt pedig mert még csak 14 éves vagy. Még jó, hogy ennyi idősen beleszólnak abba, hogy mit csinálsz. 14 évesen még csomó olyan dolgot akar az ember, ami pár év múlva eszébe se jutna. Előttem a hozzáértők írtak mindenféle korhatárokat, ha azokat betöltöd, gondolkodj el mégegyszer ezen, és ha még mindig repülni akarsz, hozd fel újra a témát. Addig minek, hiszen még nem is repülhetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!