A szüleim miért nem akarják hogy pilóta legyek? Annyira idegesítő hogy még ebbe is beleszólnak!
Azt mondták hogy mindent meg fognak tenni hogy ne vegyenek fel a pilótasuliba!!!
Ezt megtehetik? :( Már így is mindenbe beleszólnak!!!!
az én apukám is pilóta.
költözz el!!!
ha angykoru vagy, azt csinálsz, amit akarsz, nem szolhatnak bele.
pilóta alkalmassági vizsgálaton is voltam már és átmentem
alkalmas lennék pilótának
Mit szeretnének, mit tanulj inkább?
És milyen pilóta akarsz lenni? Vadászpilóta? Utasszállító? Egyáltalán hol tanítanak ilyet?
Én eddig egyetlen alkalommal botlottam egy külföldi vadászpilóta képző hirdetésre, no oda én sem szívesen engedném a gyerekemet, félteném.
Ha ők finanszírozzák az iskoládat, akkor van beleszólásuk abba, mit tanulsz.. Ha már függetlenedtél, akkor viszont azt csinálsz, amit akarsz.
Ha vadászpilóta akarsz lenni, akkor nyilván tisztában vannak vele, hogy veszélyes munkakör, de az átlag ember az utasszállító repülőkön sem érzi magát biztonságban.. Hát ha még a gyereke egész életében repkedni akar!:) Emellett biztos nehéz az elhelyezkedés, rengeteg mindennek kell megfelelni..
pedig itt van a közelben egy pilótasuli (Dunakeszin) kb. 10 km-re tőlünk.
Azt megérteném hogy oda le Kaposvárra nem engednének el. ott Cirrus gépekkel repülhetnék (a kedvenceim)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!