Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha karácsonyra...

Szerintetek ha karácsonyra kapok egy érintőképernyős telefont a családomtól de csak naon kicsi a memóriája és nem vettek hozzá egy memo kártyát az nem szemétség?

Figyelt kérdés
anya azt mondta hogy vennem kell hozzá tokot az én pénzemből meg vegyek hozzá egy memo kártyát azt is az én pénzemből.
2010. dec. 26. 18:54
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim válasza:
Szerintem ha 97ezerért szoktak ajándékot adni és most csak kb 50ezerért adtak, annak oka van. Lehet, azt akarják, kezdj önállósodni és úgy gazdálkodj, hogy te is meg tudd venni magadnak, amire szükséged van. Ez esetben nem szemétség mert a javadat akarják, hosszú távon. Viszont az is lehet, hogy kezdtek egymástól eltávolodni a szüleiddel és arról van szó, hogy már nem fordítottak az ajándékvásárlásnál sok figyelmet, időt rád, megvették ezt miközben tudták, nem fog neked tetszeni. Ha így van, nevezhetjük "szemétségnek".
2010. dec. 26. 20:27
 52/60 anonim ***** válasza:
KAMU,NEM VESZITEK ÉSZRE HOGY PROVOKÁLNI AKART MINDENKIT?:)
2010. dec. 26. 21:17
 53/60 anonim ***** válasza:
én jót röhögtem :D
2010. dec. 26. 22:54
 54/60 anonim válasza:

kaptál 1 érintőképernyős mobilt.. karácsonyra.. és fenn vagy akadva, hogy megmóriakártyát nem.. szánalmas vagy!

örülök, hogy szüleim kibírták fizetni a gyógyszeraimat, hogy meggyógyuljak, és amikor kérdezték, hogy mit kérek, azt mondtam, hogy nem kell semmi. Ennek ellenére kaptam 1 szép pólót, csokit. És örülni tudtam neki! Te egy elkényeztetett gyerek vagy, csak sajnálni tudlak. 16/f

2010. dec. 26. 23:21
 55/60 anonim válasza:

Ha provokál, ha nem, az értelmi színvonala valami hasonló lehet.

Különben meg örülj, hogy vannak egyátalán szüleid, akik gondolnak rád. De szerintem vágd hozzájuk a telefont, hogy sz@rra való, és akkor nemcsak jövőre nem kapsz semmit, de kb a háztól is menesztenek, minimum kollégiumba. Az lenne a neked való. A többi zsüsztin bíbörrel panaszkodhatnátok egymásnak!

2010. dec. 27. 03:07
 56/60 anonim ***** válasza:

az vagyok aki lek*csögözött.Nem tehetsz róla,hogy lopják a pénzt.de basszus örülj hogy neked tellett ilyenre,van akinek ételre se.Ne akadj ki egy 3000 forint értékű sz*ron mert mentem visítok.Én is kaptam két éve egy telót és memória kártyát nem.Mérges voltam??? Nem.Zsebpénzből vettem.Nem hordtam le a szüleimet.Még utánanézel az áraknak?Állítom nem azért hogy a minőségét nézd.Hanem hogy feltudj vele vágni.97 ezer Ft? xDD

Most meg itt kiakadtál hogy 47-el kevesebb xDDD

Bocika elmondom neked hogy összvisz kaptam 10ezer forintért idén ajándékot.De tudod mit?? Sokkal jobb,és használhatóbb mint bármi műszaki cikk.És tudom hogy szeretetből adták.Még ha nem kaptam volna semmit,akkor sem ültem volna ide és tettem volna fel a kérdést,hogy csak nekem vannak ilyen szüleim akik....?Sokkal nagyobb ajándék az,hogy együtt van a család.Gondolkozz el ezen.:)

17/L

2010. dec. 27. 08:42
 57/60 anonim ***** válasza:
79%
MIT ADTÁL A SZÜLEIDNEK KARÁCSONYRA?????????
2010. dec. 28. 13:05
 58/60 Püspöki Vanda válasza:
Te egy kicsit el vagy kényeztetve!Nem gondolod? Más örülne ha karácsonyra egy ilyen telefont kapna!Nem hisztizne azon, hogy az anyja nem vett bele memória kártyát és nem vett rá tokot..te is meg tudod venni!Vagy tán olyan nehéz az hogy felülsz a biciklire és elmész a telefonoshoz?Mert szerintem nem!
2013. okt. 11. 14:23
 59/60 anonim ***** válasza:

Püspöki Vanda!

Nem zavar, hogy 3 éve történt? A kérdező azóta már el is felejtette azt a telefont!

2013. okt. 11. 16:42
 60/60 anonim válasza:
Kisfiam, nem tudom, hány éves vagy, csak azt, hogy nagyon elkényeztettek a szüleid. Te nemhogy ezt a telót nem érdemelted meg, hanem semmit sem érdemelsz! Milyen stílus az, hogy SZEMÉTSÉG az, amit és ahogy kaptál????? Az a baj, hogy nem lettél rendesen megnevelve. Követelőző vagy, ahelyett, hogy örülnél az ajándéknak! Remélem, elgondolkozol azon, hogy a zsebpénzedből is megveheted azokat a kiegészítőket, amikre vágyódsz! Szégyelld el magad, és gondolkozz el, hogy nem szemétség egy taknyos kölyöktől ilyenre mégcsak gondolni is, nemhogy leírni???? Azt, hogy leírtad ide, az segítette elő, hogy vett anyukád számítógépet, van interneted, amit persze nem te fizetsz!!! /direkt kis tével írtam, nem érdemelsz nagy tét./
2013. dec. 28. 22:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!